3:14 pm - duminică, 25 august 2019

Visele devin realitate

Visele iti spun ceea ce stii cu adevarat despre ceva ce simti cu adevarat. Ele te vor indruma spre ceea ce aai nevoie pentru cresterea, integrarea, exprimarea si sanatatea relatiilor fata de persoane, loc si lucruri. Ele va pot ajuta sa va reglati directia fie pe plan personal sau profesional.  Autorul Tom Robbins a spus odata ca visele nu se intampla; acestea sunt adevarate. Cand vorbim despre adevarul viselor noastre, vorbim despre ambitiile noastre.

Visarea este in cele din urma despre trezire. Inconstientul, de unde viseaza, pare sa contina o imagine a modului in care ar trebui sa fii si sa lucrezi spre exprimarea acestui potential, zi si noapte. Deseori stie lucruri despre care altfel suntem in intuneric, lucruri care in lumina zilei de constiinta raman invizibile, la fel cum stelele se joaca intr-o casa goala in timpul zilei in care soarele straluceste. Unele lucruri pot fi vazute numai cand este intuneric bezna. Incercarea de a va rezolva problemele sau de a va face sau de a va atinge prioritatile fara informatia pe care o ofera visarea este ca si cum ati fi judecator cu doar jumatate din faptele unui caz.

A ignora visele este de a rupe paginile de la povestea ta care se desfasoara, care vine direct prin schimbarea de noapte, si te taie din acel loc din care provin emanatiile pasiunilor si chemarilor. Cele mai multe traditii spirituale privesc in mod clar visele ca revelatii de la zei si zeite si considera actul de separare a vietii trezite de vis, de constient de la inconstient, de nu se deosebesc de separarea unei plante de radacinile ei.

Comentariile sunt inchise.