8:06 am - duminică, 31 mai 2020

Viata unui fotograf din Hawaii

In acest articol, Lindsey Roman ne va impartasi cum decurge o zi din viata ei. Este fotograf si influencer, termen pe care toti parem sa il uram. Isi desfasoara activitatea in Hawaii si a deci sa ne impartaseasca din experienta ei de acolo:

Hei, prietene! Sunt Lindsey Roman si sunt un fotograf de nunta cu sediul in Oahu, Hawaii. Sunt, de asemenea, un mediator social media si educatie online de afaceri si de marketing.

Pasiunea mea pentru prezentarea cuplurilor indragite si a povestirilor prin intermediul fotografiei mi-a determinat sa ma specializez in nunti. Ziua mea poate arata foarte diferit in functie de faptul ca fac o sesiune sau o nunta in acea zi, dar pentru acest articol, ma voi concentra special asupra unei zile de birou tipice.

Calatoria mea de crestere personala a fost atat de neasteptata! N-am vrut sa devin un fotograf de nunta; Am avut privirile mele stabilite de a deveni o actrita si chiar m-am specializat in teatru / film in colegiu pentru a atinge acest obiectiv.

Dupa colegiu, am terminat un stagiu unde am cazut in lumea de marketing social media si am iubit fiecare secunda din ea! Fotografia a fost intotdeauna un hobby al meu, iar cele doua lucruri au fuzionat cand mi-am creat afacerea. Fotografia era o poarta de intrare in antreprenoriatul online, despre care am fost absolut indragostita! Imi place slujba mea si faptul ca ajung sa muncesc acasa, ceea ce este un vis mai ales ca voi fi mama in iunie!

Lectia care a fost cea mai valoroasa pentru mine sa invat in ultimii ani este cum sa echilibrez munca si viata. Cand aveti un loc de munca care va aduce atat de multa bucurie, poate fi greu sa va opriti din lucru si sa va amintiti sa luati pauze si sa va odihniti.  De-a lungul anilor, a fost o provocare cu adevarat buna de a crea echilibru si limite intre orele mele de lucru si ceea ce este „munca” reala, mai degraba decat ceea ce este viata reala – mai ales atunci cand ai un brand personal pe social media.

Gasirea echilibrului este foarte importanta! Succes! 

Comentariile sunt inchise.