9:02 pm - duminic─â, 29 noiembrie 2020

Viata este ca un ocean

Viata este un ocean, nu un lac si putem sa invatam cum sa navigam. Este nerealist sa ne asteptam ca lucrurile sa ramana calme si linistite tot timpul. Evenimentele care se desfasoara si emotiile pe care le simtim zilnic vin adesea in valuri neasteptate. Putem calari pe o inaltime totala si apoi un val se prabuseste si este greu sa respiri sau sa apelezi la ajutor. Dar nu evenimentele sunt cele care iti dicteaza experienta, ci felul in care te hotarasti sa le rezolvi.

Vrei sa te scufunzi sau sa inveti sa navighezi? Vrei sa iti para rau de tot ce face sau o sa folosesti fiecare moment ca o lectie de invatare si o sa decizi sa gasesti bucurie chiar si in cele mai grele momente? Cu totii avem aceasta alegere si nimeni nu o poate face sau nu pentru tine. Trebuie sa o faci singur.

Modul de abordare: Acesta este un pic mai complicat deoarece este o decizie interna care trebuie luata. Decizia este urmatoarea: Invata sa inoti, nu sa te scufunzi, cand vremurile devin grele. Daca intampinati dificultati in a invata cum sa navigati pe cont propriu, cheama pe cineva care a fost acolo si care te inspira. Nu este treaba ta sa stii cum sa faci totul singur.

Intreaba pentru ajutor! Daca nu este cineva pe care-l cunoasteti, priveste-ti resursele. Exista milioane de oameni care au fost si vor fi in situatii similare cu batalii emotionale similare si sunt dispusi sa impartaseasca experientele lor cu tine. Poate ca s-au scufundat la inceput si apoi au invatat cum sa navigheze data viitoare cand a venit problema.

Cere indrumare, iar universul iti va oferi mereu raspunsurile de care ai nevoie. Nu esti niciodata singur, exista intotdeauna ajutor si poti oricand sa navighezi prin val.

Comentariile sunt inchise.