2:28 pm - duminic─â, 25 august 2019

Unde mergem la ski in aceasta iarna?

Raspunsul este unul destul de simplu si aduce in prim plan una dintre cele mai cunoscute tari din peisajul european. Da, Austria este o destinatie de vacanta potrivita pentru familiile care s-au decis ca skiul reprezinta o activitate pe care vor sa o desfasoare impreuna. Sunt multe destinatii care atrag atentia iubitorilor de ski, dar si pe a celor care abia fac primii pasi in lumea acestui sport de iarna. Astazi vom vorbi despre trei regiuni spectaculoase ale Austriei care gazduiesc unele dintre cele mai interesante statiuni de ski de pe intreg mapamondul si care va imbie de fiecare data cu tarife de nerefuzat.

Asadar, daca doriti sa aruncati o privire peste acele oferte la ski in Austria cel mai bine ar fi sa aveti o privire de ansamblu asupra destinatiilor de top pe care ar trebui sa le vizitati, cel putin o „iarna” in viata:

Regiunea Lungau poate fi considerata, pe buna dreptate, inima Austriei. Daca doriti sa petreceti un sejur intim pe partie cel mai probabil ar trebui sa va indreptati catre statiunea St Michel sau Mariapfarr and Tamsweg, locatii in care veti avea acces la preturi diversificate pentru cazare, dar si de mancare cu specific. Este foarte simplu sa migrati de la o partie la alta prin intermediul ski pass-ului, mai ales ca oferta de apoximativ 300 de kilometrii de partie este de nerefuzat.

Alegeti regiunea Carinthia daca doriti ca vacanta dumneavoastra sa fie presarata de raze calduroase de soare sau daca vreti sa puteti trece granita rapid in Italia. Nassfeld este o destinatie de top pentru turistii internationali care sunt pasionati deopotriva de ski, dar si de patinaj artistic. Iar daca partiile de ski ample sunt specfice fiecarei statiuni in parte, in Nassfeld aveti oportunitatea sa testati un impresionant patinoar natural. Interesant este faptul ca statiunile paradisiace din Austria prezinta in complexele lor de cazare si persoane specializate care se pot ocupa de micuti in timpul in care dumneavoastra sunteti pe partie, iar daca doriti sa le oferiti si acestora momente de divertisment atunci puteti apela la profesionalismul unor traineri specializati care ii vor initia pe cei mici in tainele acestui sport de iarna.

Regiunea Tirol este una la fel de impresionanta pentru turistii de toate varstele, mai ales daca va decideti sa va organizati escapada fix in zilele dintre sarbatorile de iarna. Spectacolul luminilor este completat de un fundal auditiv dificil de descris in cuvinte. Exuberanta si autentica, regiunea Tirol va propune numeroase statiuni de top dintre care amintim Alpbach-ul drept locatie de referinta penru pasionatii de ski.

Comentariile sunt inchise.