7:33 pm - duminic─â, 16 iunie 2019

Trupa Amatis te invata cum sa alegi muzica potrivita pentru botez

Momentul increstinarii unui copil este asteptat atat de parinti, cat si de ceilalti apropiati. Dincolo de aspectul religios si de ritualul specific, petrecerea de la final trebuie sa fie o sarbatoare pentru toata lumea. Cu toate acestea, muzica pentru un astfel de eveniment trebuie sa se preteze la cerintele si la asteptarile unei petreceri de botez.

Daca la alte ocazii, precum nunta, muzica este dedicata celor doi indragostiti, la un botez lucrurile stau putin diferit. Melodiile de pe fundal trebuie sa surprinda atmosfera specifica si sa se incadreze in decor. Altfel spus, nu trebuie sa optezi pentru melodii cu tenta romantica sau pentru cantece indraznete. Un stil neutru, care sa binedispuna invitatii si care sa destinda petrecerea este ideal.

Botez Copilas

Evident, totul depinde de preferintele tale. Daca iti doresti sa optezi pentru muzica care sa cante in surdina si care sa surprinda o atmosfera intima, este indicat sa alegi un dj sau sa delegi pe cineva apropiat responsabil de gestionarea playlistului. Daca in schimb petrecerea va fi una plina de energie si de culoare, opteaza pentru o formatie pentru botez.

Avantajele sunt multiple atunci cand te hotarasti sa lasi ambianta pe mana unei formatii de botez. In primul rand, cu siguranta ca va exista un playlist organizat de profesionisti, astfel incat sa nu risti sa pregatesti o atmosfera in total dezacord cu motivul reuniunii.

De asemenea, melodiile vor fi adaptate in functie de anumite criterii, precum diversitatea invitatilor si tematica petrecerii. Probabil ca vrei sa ai parte de muzica cu influente etnice sau ca iti doresti ceva care sa animeze invitatii si care sa ii provoace sa ocupe ringul de dans.

Chiar daca muzica inregistrata te va costa mai putin, momentul va pierde din autenticitate, pe cand o formatie botez Bucuresti va garanta clipe memorabile si o petrecere de care sa se bucure toata lumea. In fond, botezul nu este un eveniment pe care sa il traiesti in fiecare zi.

Totodata, gandeste-te la ce tip de muzica asculta majoritatea invitatilor. Daca tu preferi heavy metal, este putin probabil ca si celelalte persoane sa fie compatibile cu acest stil de muzica. Discuta si negociaza cu formatia pentru botez pe care o alegi despre cat mai multe variante de melodii, astfel incat sa incluzi pe toata lumea si sa oferi atentie tuturor. Acest lucru reprezinta si o forma de respect la adresa invitatilor.

Un alt lucru foarte important este sa nu impui un playlist alcatuit doar din artistii tai preferati. Daca tu esti mare fan al unui artist contemporan, dar a carei melodie nu se preteaza la contextul special al botezului, este indicat sa eviti astfel de momente.

Sursa articol: Parents.com

Comentariile sunt inchise.