5:44 am - duminică, 31 mai 2020

Trucuri pentru o viata mai buna si sustenabila

Indiferent daca sunteti pregatit pentru o provocare de cinci zile sau pentru o perioada completa de 30 de zile, uneori trebuie sa ne angajam intr-o provocare pentru a ne duce la nivelul urmator in calatoria noastra de crestere personala. Este greu sa va angajati sa va imbunatatiti pe cont propriu, fara sa faceti ceva specific. Deci, suntem aici pentru a va oferi niste idei si putinul impuls care ar putea fi necesar sa faceti niste activitati de auto-ingrijire.

O saptamana de dimineata fara tehnica

O saptamana sau un weekend fara tehnologie este absolut imposibil de facut, dar majoritatea dintre noi ne pot programa un timp pentru a elimina tehnologia si timpul de dimineata este ideal. Poate pastrati telefonul intr-o camera separata pe timp de noapte si nu-l mai atingeti pentru o ora dimineata in timp ce va pregatiti pentru o noua zi.

O provocare de fotografie pe zi

Ati vrut sa urmariti un nou hobby, dar simtiti ca aveti zero timp? Sau cateva sloturi de timp liber pe care le-ati umplut cu Netflix? Un simplu hobby pe care l-ati putea urmari este sa capturati o fotografie pe zi. Acest lucru va face creativitatea sa curga, dezvoltand, de asemenea, o noua abilitate. Daca aveti un cont Instagram, puteti utiliza asta ca a ghid pentru ce sa postati. Sau, daca nu, puteti sa le pastrati.

Capacul reutilizabil la cafenea timp de 30 de zile

Nu vrem sa va oprim daca sunteti intr-o relatie angajata cu baristasii vostri locali. Suntem cu tine. Dar, cand aduni toate deseurile de la tine esti cafeaua zilnica, ai putea fi putin ingrozita. Daca acesta este locul in care va aflati, poate ca este timpul sa va angajati sa va aduceti ceasca reutilizabila timp de 30 de zile drept. Imprimati acest lucru si verificati in fiecare zi cand va aduceti ceasca. Inainte de a sti, va fi un obicei ecologic pe care nici macar nu-l ganditi. Fiecare actiune mica ajuta.

Comentariile sunt inchise.