9:59 pm - duminic─â, 29 noiembrie 2020

Tranzitia de la rutina de ingrijire de primavara la cea de vara

Temperaturile mai calde vor stagna aici pentru o vreme, deci este timpul sa va actualizati rutina de ingrijire. Cremele grase de care aveati nevoie pentru a va mentine pielea supla in timpul lunilor uscate de iarna pot fi impachetate si puteti sa va intoarceti sa tratamente naturiste si creme lejere, ideale pentru vara.

Alegeti un hidratant nou
Daca va luptati cu pielea uscata atunci cand luati contact cu un vant uscat, atunci probabil ca v-ati obisnuit cu efectele unui hidratant greu in fiecare dimineata. Cu incalzirea vremii, treceti la un hidratant mai usor, mai ales daca aveti o piele sensibila care are tendinta de a se ingrasa. Asigurati-va ca noul dvs. hidratant contine crema de protectie solara, de asemenea, sau adaugati o doza de protectie solara la rutina zilnica.

Exfoliati in mod regulat
Un alt sfat pentru oricine este afectat de pielea uscata in timpul iernii – asigurati-va ca exfoliati. Tenul tau poate fi afectat de pielea reziduala, uscata, subtire, ramasa in urma de frigul de iarna. Includeti o spalare delicata pentru exfoliant, pentru a scapa de ea si pentru a descoperi un ten luminos pentru lunile de primavara si de vara.

Modificati-va dieta
Acum, ca fructele si legumele proaspete sunt disponibile la pietele locale ale fermierilor, adaugati mai multa alimentatie sanatoasa in dieta dvs. Cand va modificati dieta in acest fel, nu va veti simti mai bine si veti avea mai multa energie, veti combate, de asemenea, inflamatia in organism, care apare adesea dupa o iarna in valoare de alimente indelungate.

Capul afara pentru a transpira
Dupa cateva luni de indoiala pe banda de alergat, puteti incepe in final sa va exersati din nou afara. Daca ati lustruit antrenamentele in lunile de iarna, relaxati-va treptat intr-o rutina obisnuita. Incercati antrenamentele intervale pentru a construi rezistenta si pentru a va deplasa in conditii de siguranta pana la un antrenament provocator.

Comentariile sunt inchise.