6:12 pm - marți, 26 octombrie 2021

Timisoara in cateva vorbe

Nu îmi pot imagina cum aș putea aduna într-o serie de cuvinte care să vă povestească treburile ce s-or întâmplat zilele astea în #TimișoaraNoastră.

Aș putea încerca la grămadă: grătare, piscină, lume, zâmbete, petrom, năduf, bătături în tălpi, nefi, ghid genial, scârț, râu, ploaie, soare cuminte, mimă, pizza, mici și frigărui din frigider, hotel timișoara, net mobil și net de pe mobil – mult, râși, piscină, istorie, tramvaie, KFC, poze, alte poze, blițuri, și mai multe zâmbete și râși, conversații, cafea multă, mic dejun cu ochi grei, și of doamne, câte și mai câte cuvinte.

Practic s-a întâmplat ceva frumos. O grămăjoară bună de oameni faini de prin afara timișorii or avut ocazia să fie primiți de niște localnici, ținuți cu un minim de omenie de bun simț ajutați și de niște entități cu ceva bănuți (listă în detaliu aici) și instruiți în privința istoriei orașului de un ghid (un ghid de altfel cu un bagaj de informații și detalii înspăimântător de mare), plimbați cu un tramvai exclusiv.

Frumos deci. Oameni streini au văzut o Timișoară fermecăcioasă, cum speram și mă așteptam.Vă las cu un link către pozele Tomatei cu Scufiță, pentru a vă minuna de cât de harnici am fost sâmbătă în plimbare.

Un pic mai later edit: O povestire cu o fluență neîntâlnită în tolba mea de talente găsiți la aceeași Tomata, cea mai promptă de data asta cu poze și detalii pe online :). Tot ei îi mulțumesc că nu s-a supărat că i-am furat pozele pentru articolul ăsta :).

Comentariile sunt inchise.