9:09 pm - joi, 19 mai 2022

Terapia cu cristale Partea I

Exista o lume larga de cristale, asa cum ai vazut probabil odata ce ai fost intr-un magazin care vinde aceste pietre frumoase. Exista atat de multe optiuni, atatea forme si atatea dimensiuni. Cu toate ca s-ar putea sa fi fost mai intai intrigat de frumusetea lor, probabil te intrebi cum sa le alegi si la ce le pot folosi. Deci, sa incepem de la bun inceput cu modul de alegere a unui cristal.

Cum selectez un cristal?
Intra cu mintea deschisa si joaca-te. Atingeti-le, tineti-le, priviti-le, infrangeti-va in frumusetea lor si rostogoliti-le in palma. Acordati-va timp pentru a petrece in magazin sau pentru a le cauta. Plimba-te ridicandu-i pe cele care iti atrag atentia. Incercati sa va concentrati asupra a ceea ce sunteti atrasi si a ceea ce va simti bine, in loc sa priviti fisa cu descrierea pentru fiecare dintre cristale. Dupa ceva timp de joc, cel mai probabil vei descoperi ca sunt cateva pe care nu vrei sa le dai jos, cateva care se simt cu adevarat bine in mana sau cateva care arata mai frumos decat celelalte.Acestea sunt cristalele voastre!

Cum functioneaza cristalele?
Cristalele vibreaza la o anumita frecventa. Asa cum am invatat la orele de stiinta, le place atractiile. Pe masura ce cristalul vibreaza, apeleaza la frecventa la care vibreaza. De asemenea, cristalele iti afecteaza propriul camp energetic cu proprietatile lor energetice – multe persoane le tin aproape, le poarta intr-un buzunar sau le introduc in sutien pentru a obtine un impuls din acea putere in apropiere.

Trebuie sa fac ceva special cu cristalul meu odata ce il aduc acasa?

Deci putem sa raspundem atat cu un da cat si cu  nu. Daca nu faci altceva decat sa-ti cumperi cristalul si sa-l pui pe birou, nu va functiona. Cu toate acestea, exista modalitati de a va sustine cristalul pentru a va sprijini. De ce sa nu-l ajutam sa fie cat mai eficient !?

Pasul 1: Curatati cristalul
Intrucat majoritatea magazinelor de cristal incurajeaza intr-adevar oamenii sa atinga si sa se joace cel mai probabil, cristalul dvs. va avea o tona de energie pe el. O multime de oameni l-au atins in magazin si, probabil, multe altele in calatoria in magazin. Asadar, mai intai curatati-va cristalul de orice energie nedorita si nenecesara. Doua dintre modurile mele preferate de a curata un cristal sunt rularea acestuia sub apa rece sau utilizarea unui detergent ecologic pentru a-l curata.

Pasul 2: Setati intentia
La fel ca in cazul oamenilor, atunci cand cristalele incearca sa realizeze toate lucrurile pe care le-ar putea sustine in a face / a fi / a simti ca sunt multitasking. Setarea intentiei cristalului tau ii ofera indrumari si ii permite sa se concentreze asupra unei sarcini specifice. Acest lucru ii permite sa va sprijine si mai bine. De exemplu, daca cristalul tau ajuta cu anxietate, ai putea spune: Te rog sa ma sprijini in eliberarea anxietatii mele, te rog sa imi aduci energii calme si linistitoare, iti multumesc mult pentru sprijin!

Comentariile sunt inchise.