10:45 pm - joi, 19 mai 2022

Terapia cu cristale Partea a II a

Cum pot folosi cristalul meu?
Exista atat de multe modalitati de a-ti folosi cristalul, sa trecem prin cateva!

  • Puneti un cristal sub pat (acest lucru este minunat cu cristalul care sustine somnul sau viseaza sau va relaxeaza)
  • Puneti un cristal in husa
  • Puneti un cristal langa pat
  • Puneti un cristal indreptat langa patul dvs. – daca il infruntati departe de voi, va va ajuta sa indepartati visele si daca il veti orienttia spre dvs., va trage in vise si va va sustine practica viselor.
  • Puneti un cristal in buzunarul pantalonilor pentru a reduce stresul
  • Puneti un cristal in planta casei dvs., pe un pervaz, sau in sufrageria dvs. pentru decor

Puteti face, de asemenea, cateva tehnici mai avansate cu cristale. Dupa ce ati creat o mica colectie, puneti-le pe toate intr-o punga intunecata sau intr-un container, unde nu le puteti vedea si scoateti-le. Folositi acest lucru ca o citire a cristalelor si orice cristal selectati este energia pe care doriti, concentrati-va pe ceea ce reprezinta acest cristal specific pentru ziua respectiva. Tineti un cristal, in timp ce jurnalizati sau meditati si incepeti sa cunoasteti energia fiecaruia dintre cristalele voastre. Aceasta practica va va permite, de asemenea, sa aflati mai profund ce va va ajuta fiecare cristal specific si „limba” in care vorbeste.

Puteti crea o grila de cristal cu mai multe cristale. Puteti cauta online grila pre-fabricata sau va puteti confectiona singuri. Imbinarea diferitelor energii cristaline este la fel ca gatitul, adaugand aroma si construind un fel de mancare mai complexa si delicioasa!

Exista atat de multe modalitati de a permite cristalelor sa va sprijine in viata de zi cu zi. Am anumite cristale pentru anumite momente. De exemplu, am o piatra Reiki si o piatra principala Reiki. Fiecare dintre aceste cristale reprezinta energiile acelui eveniment specific de vindecare a energiei, iar colaborarea cu ele ajuta la aparitia acelei semnaturi energetice puternice a evenimentelor de detonare. Unele cristale cu care lucrez profund si coerent cu bagheta mea de selenit. Il folosesc pe acesta tot timpul pentru a misca energia in corpul / aura mea energetica. Si alte cristale pe care le pastrez in spatiul meu si permit sa sustina energia acolo, cum ar fi bucatile de geode din plantele casei mele.

Cristalele sunt instrumente magnifice si ne sustin atat de bine. Scufundati-va si gasiti cateva modalitati prin care cristalele va pot sustine cu adevarat!

Comentariile sunt inchise.