4:27 pm - vineri, 15 ianuarie 2021

Tendinte in materie de unghii pentru iarna anului 2017

Deoarece un nou sezon necesita o regandire a dulapului, la fel se intampla si barometrul de tendinte din departamentul de frumusete din care fac parte si produsele pentru unghii. Accentul este acum pe unghii si pe produsele sau culorile care sa se aplice pentru un aspect deosebit.

In continuare o sa exploram trei tendinte in materie de produse pentru unghii care au avant pe piata si care vor inspira o regandire a manichiurii in iarna anului 2017.

Tendinte de manichiura cu cristale„Este vorba despre cristal pentru acest sezon. A inceput cu cristale reale la Londra, dar la Paris, unghiile capata alura unor cristale transparente, ca si cum ar fi privite prin apa in Islanda „, a spus Marian Newman la show-ul Mugler 2017.

Glamour nesfarsit pe unghiile tale

Extensiile unghiilor transparente incarcate in cristale conduc in tendintele proliferate pe pagina de facebook Magic Nails, devenind un mix artistic tot mai solicitat in saloanele din intreaga tara.

Artistul japonez Mei Kawajiri a punctat in colectia de primavara Balenciaga cu extensii de unghii lungi, ascutite, in forma de migdale. Culorile suculente in nuante de rosu si roz ale unghiilor au fost completate cu diamante. Cristalele si diamantele incarcate pe unghii au fost de asemenea vazute la The Blonds si Kenzo.

Tendinte inspirate din muzica si spectacolele pop

Jeremy Scott, Thom Browne, Philipp Plein sunt designerii care au optat pentru revirimente pop in colectiile lansate. Atributele geometrice au fost stratificate in culori contrastante la ceremonia de deschidere, iar modelele simple in nuante de albastru au oferit deopotriva o viziune jucausa si minimalista asupra unghiilor.

„M-am inspirat din culori si motive pop pentru a crea aceste elemente de grafica”, spune Naomi Yasuda.

„Am vrut sa aducem vibratia geometrica in colectiile noastre, din anii 70 si pana in anii 80”, spune artistul de unghii din spatele magazinului Magic Nails, folosind produse Victoria Vynn si A.T.A pentru colectia de iarna. „

Noul minimalism

Nu e de mirare faptul ca noul sezon aduce cu el tendinte proaspete in materie de unghii.

„Va recomandam sa aplicati un strat de roz pudrat pentru a crea un aspect curat, minimalist”, spune expertul in industria unghiilor Marian Newman, care a proiectat unghiile pentru designerii Alexander McQueen, Givenchy, Marc Jacobs si multe altele. In sezonul urmator, aspectul la moda este cel cu margini usor rotunjite, deci forma cunoscuta sub denumirea „midgala”.

Comentariile sunt inchise.