5:14 pm - sâmbătă, 23 iunie 2018

Tendinte din pespectiva pardoselilor – clasic versus modern

Cu toti stim ca industria de prelucrare a diferitelor ansambluri decorative ce se gasesc la nivelul casei noastre aduce in discutie tot mai mult diversitate, zi dupa zi, drept pentru care omul devine deseori confuz asupra a ceea ce doreste sa isi achizitioneze, in functie de pret, performante, model, culoare, dimensiune si alte aspecte definitorii.

Insa, atunci cand ne raportam la caracteristici ce aduc in discutie pardoseala, trebuie sa ne gandim si la factorii timp, utilitate, dar si alte proprietati pe care le solicita o categorie aparte de oameni.
Spre exemplu, unii dintre noi avem probleme cu respiratia sau cu alergiille, iar daca vom alege un model de pardoseala care implica ridicarea prafului, cu siguranta vom avea reale probleme.

Covor PVC trafic intens coloratInsa, un alt aspect deloc de neglijat este rezistenta la uzura, mai ales acolo unde exista trafic intens de oameni, iar acest lucru ar putea aduce in discutie deteriorarea. Daca sunteti un fin adept al dictonului clasic, dar si al pardoselilor care prezinta proprietati anti-derapante, anti-bacteriene si care ofera o rezistenta crescuta, puteti apela la un montaj pentru covor PVC, o solutie inedita de a da culoare pardoselii dumneavoastra. Cu siguranta nu v-ati gandit ce proprietati inedite poate aduce in decor montajul unui covor din PVC pentru trafic intens, insa noi dorim sa va familiarizam cu doar cateva dintre acestea, care sunt de o reala importanta pentru oamenii de rand.

Pe de-o parte, acestea retin caldura si ne ofera senzatia picioarelor calde atunci cand pasim, un lucru cu adevarat unic in comparatie cu restul pardoselilor. Pe de alta parte, acestea sunt un bun izolator fonic, lucru care ne ajuta sa facem fata cu usurinta diferitelor zgomote sau sunete care pot aparea accidental.

 

Cine se ocupa de montajul unui covor din PVC?

Daca accesam mediul online, putem remarca cu usurinta faptul ca exista foarte multe firme care se ocupa cu astfel de operatiuni, insa cel mai bine ar fi sa apelati la o persoana atestata din domeniu, mai exact un specialist in montaj covor pvc pentru trafic intens.

Avantajul principal al unei astfel de pardoseli este ca poate fi regasita intr-o multitudine de modele si culori, lucru care ar putea crea un design foarte atragator propriei case, acest lucru fiind mai ales deliciul celor mici, care vor tot mai des sa fie inconjurati de culori vii si intense. Luand calea unei asemenea alternative de pardoseala, puteti pastra gusturile vechi intr-o maniera de abordare noua, un lucru cu adevarat unic in vremurile in care traim. Priviti cateva sugestii din partea celor de la Carpet land USA:

Comentariile sunt inchise.