7:49 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Te pot ajuta să-ți găsești cele mai bune boxe portabile pentru a le conecta la smartphone

Era o perioadă, acum nu prea mulți ani, când boxele portabile abia ce deveneau cunoscute și nu păreau să aibă nimic special. Le comparam cu jeleurile din copilărie: nu contează de unde erau luate, toate erau ieftine, arătau la fel și avea aceeași calitate.

Prima boxă portabilă cumpărată a fost și ultima, iar după o pauză de câțiva ani am mai făcut o încercare, fără a întreba sau a mă informa despre evoluția lor tehnologică. Am vrut doar să risc cu o boxă mai bună, un JBL, și să văd în ce direcție a evoluat sau involuat segmentul de boxe portabile cu Bluetooth de pe boxa-portabila.ro.

Timpurile s-au schimbat, din ce observ. Fiecare mare producător de sisteme audio are cel puțin un model de boxă portabilă lansat. Dacă n-ai mai ascultat de mult timp muzică la un astfel de gadget, te anunț că vei avea parte de o surpriză plăcută. Secretul stă în alegerea unei boxe bune.

Progresul tehnologic al acestei industrii nu presupune faptul că fiecare boxă Bluetooth își justifică prețul, indiferent de cât de ieftină ar fi. Încă mai sunt puse la vânzare boxele care mi-au format mie acea primă impresie greșită.

Am ținut mai sus să menționez boxa-portabila.ro pentru că intrând acolo sigur veți evita boxele pe care nu merită să le cumpărați. Dacă vă rezumați la modelele listate de ei n-aveți cum să dați greș, dar asta nu înseamnă că veți găși fix boxa care vi se potrivește, dar merită să le cereți un sfat, par receptivi la mesaje.

Am ales tiparul celor de la TechHive și am împărțit boxele portabile în 4 categorii diferite după preț: ieftine(de buget), mid-range, de ultimă generație și premium. Spre închierea articolului, țin să precizez că cea mai bună boxă portabilă pe care am avut ocazia să o testez a fost Sound Cast VG7… experiență unică!

Voi ce boxe ați încercat până acum?

Comentariile sunt inchise.