8:00 pm - duminică, 16 iunie 2019

Soriciul este o delicatesa?!

Cred că șoriciul într-adevăr, a devenit o delicatesă, din moment ce la supermarketul de cartier costă 74 Lei/KG. Ce înseamnă asta? Înseamnă că șoricul a devenit mai scump decât mușchiulețul țigănesc, ceafa de porc, pastrama afumată etc.

Totuși, mi se pare extrem de mult să dai 74 Lei pentru o porție de șoric. Bine, 74 Lei un kilogram, că doar nu cumperi un kil’, însă, eu am luat 300g și a fost cam puțin, au venit vreo 4-5 fâșii medii așa. Pofta ce-a fost mai mare.

Oricum, pot spune că a meritat cei 25 Lei pentru că a fost destul de bun. Am mai cumpărat odată un șoric dintr-o piață din Craiova și pot să spun că era ca o gumă, cred că era opărit sau ținut la abur să se înmoaie dar oricum, era ca și cauciucul de mașină, unde mai pui că nu avea niciun gust.

Deci da, șoriciul este o delicatesă se pare

Comentariile sunt inchise.