10:46 pm - joi, 25 aprilie 2019

Schimbati relatia cu esecul

Schimbati relatia dvs. cu necunoscutul
Cand vrem sa cream schimbare, exista un decalaj intre locul unde suntem acum si locul in care vrem sa fim. In incercarea de a evita durerea, ego-ul nostru creeaza tot felul de povesti bazate pe frica despre ceea ce contine acest decalaj. S-ar putea sa aveti ganduri cum ar fi: „Va trebui sa sacrifice atat de mult pentru a face acest lucru”, „Voi pierde prieteni, pentru ca nu vor putea sa se refere la mine”, sau „Nu merit sa am acest lucru. „Aceste ganduri fac parte din mecanismul tau de supravietuire. Suntem construiti pentru a vedea ceea ce este necunoscut ca fiind inspaimantator pentru ca „se poate intampla ceva”.

Dar daca ati ales sa vedeti „orice s-ar putea intampla” dintr-un loc de posibilitate? Pentru ca este necunoscut, aveti ocazia de a crea exact ceea ce pare. Cand observati ca gandurile bazate pe frica intra, intrebati-va: „Este adevarat acest lucru?” Si „Daca am crede ca as putea crea realitatea pe care o doresc, cum ar arata aceasta?”

Schimbati relatia dvs. cu esecul
Orice fel de crestere sau schimbare va fi probabil dezordonat, deoarece este neliniar. Va puteti astepta sa nu reusiti. Daca nu reusiti, probabil ca nu va intindeti. Si daca nu va intindeti si nu va simtiti inconfortabil, atunci nu cresteti. Rescrieti povestea dvs in legatura cu esecul unei persoane mai puternice. Imi place sa spun „nu reusesc”. Mi-a amintit ca sunt necesare esecuri si ca fiecare ma misca mai aproape spre locul in care vreau sa fiu.

Auto-sabotajul este mecanismul de aparare a organismului nostru pentru a ne mentine in siguranta fata de durere, respingere si necunoscut. Acum, ca stiti de ce se intampla si cum functioneaza, puteti sa-i cultivati o constiinta in jurul acesteia, observand cand apare nevoia de auto-sabotaj.

Cand se intampla, creati o separare intre dvs. si gandul identificand-o ca ego-ul dvs.  si apoi alegeti sa va aliniati cu intentia voastra, noua versiune a dvs. pe care ati proiectat-o. Este posibil sa aveti sa luati niste decizii curajoase sau inconfortabile, dar intotdeauna intrebati-va: „Daca as fi fost o persoana care deja avea acest lucru, ce sa fac acum?”

In final, fiti rabdatori. Nu exista o ora de timp pentru cat timp va dura pentru a rescrie noi identitati, valori si credinte. Fiti compasional cu voi insiva, daca se pare ca procesul dureaza mai mult decat ar trebui, si va iertati daca faceti alegeri care nu sunt in aliniere cu scopul dvs. Cele mai valoroase schimbari din viata noastra nu pot fi masurate sau cuantificate, asa ca gasiti dovezi ale progresului dvs. in modul in care va simtiti si in cat de des va apar ca persoana pe care doriti sa o fiti.

Comentariile sunt inchise.