2:02 pm - duminică, 25 august 2019

S-apropie Plai

Se-ntâmplă pe 10-12 septembrie.

Am tot auzit de vreo câţiva ani de el şi cu toate că la prima ediţie eram sceptic în privinţa evoluţiei lui, pare să tot crească la fiecare an ce trece.

Nu ştiu multe despre el. Până anul ăsta nu am avut ocazia să ajung pe la el. Ştiu însă că merge pe nişte percepte culturale tare faine. Muzica şi chestiile culturale ce ajung acolo nu sunt scoase din mainstream-ul de moment. Diverşii muzicanţi de care am auzit pe la ei sunt muzicanţi care au toate şansele să rămână pe veci apreciaţi dacă nu sunt deja. La Plai, arta e artă, nu reţetă comercială în 10 paşi. Pentru mediul cultural Timişorean mi se pare o chestie extraordinară şi cu siguranţă e ceva musai de văzut. De menţionat faptu că toţi fanii Plai pe care îi cunosc îs oameni faini şi deschişi la minte, ceea ce aduce un plus din punctul meu de vedere pentru festival.

Trebe să recunosc că eu sunt o victimă a echipelor de marketing şi PR a organizatorilor. Nefiind veci pe la ei, îi cunosc doar din presă, de pe net şi de la public. Îs convins ca anul ăsta să văd şi cu ochii mei grozăviile de pe-acolo. Sunt convins că mi-a fi drag şi poate mi-ţi găsi dormind prin ceva casă din muzeul satului, numa pentru a fi dimineaţa la prima oră tot acolo :).

Şi cum anul ăsta mi-am tras şi eu blog pe blogu.lu, îmi dau articolul ăsta la concursu ăla cu “Campaña lateral te vrea la PLAI!”. ? Cine ştie? Poate mă trezesc că mă duc şi gratis la ei ;).

Comentariile sunt inchise.