9:46 pm - luni, 18 noiembrie 2019

Regula 80/20

In speranta de a creste productivitatea la locul de munca, introduceti regula 80/20.

Regula 80/20 se refera la principiul conform caruia 20% din eforturile noastre de lucru conduc la cel mai mare succes. Deci, in mod esential, aproximativ 80% din succesul nostru provine de la doar 20% din actiunile noastre.

Conceptul de regula 80/20 a fost conceput pentru a sublinia faptul ca de multe ori exista activitati de impact mai mari care ar trebui sa preia mai mult din timpul nostru de lucru. Cu toate acestea, este usor sa va inchideti celelalte 80% din actiuni – sarcinile mai usoare si mai mici, care sunt mai simple sau poate mai distractive, dar probabil nu faceti prea mult pentru a va impinge inainte.

Prin utilizarea regulii 80/20, puteti analiza si selecta elementele de zi cu zi care au cel mai mare impact asupra miscarii obiectivelor si se concentreaza mai mult pe finalizarea acestor actiuni sau cel putin prin prioritizarea acestora. Folosind acest principiu veti ajunge sa pofitati din plin de timpul tdumneavoastra, sa castigati mai multi bani si sa va indpeliniti cu succes obiectivele carierei.

Cea mai buna parte? Regula 80/20 va permite sa va odihniti si sa va relaxati, precum si sa va faceti cea mai buna lucrare din toate timpurile. Urmand acest principiu, va puteti ajuta sa recapatati mai multa bucurie in viata. Si cine dintre noi nu vrea sa fie mai fericit si mai bogat?

Faceti niste cautari sincere
Cele mai multe dintre lucrurile pe care le facem cu timpul petrecut la serviciu – sa vorbim cu un coleg la racitorul de apa, sa raspundem la fiecare e-mail in decurs de 15 minute si sa mergem sa ridicam consumabile de birou – este considerata munca si inainte de a ne da seama, ziua a trecut si intram in panica deoarece nu am reusit sa indeplinit toate task-urile care ne-au fost atribuite.

Ce puteti face pentru a crea cu adevarat valoare? Ce aduce cei mai multi bani? Concentrati-va energia asupra acestor obiective si oflositi regula 80/20. Totul consta in detalii.

Comentariile sunt inchise.