1:32 am - luni, 10 august 2020

Prezenta in online

Esti destul de deschis in mediul online? Dar ce anume ar fi surprinsi urmasii tai sa afle despre tine? Ce crezi ca ar putea fi o conceptie gresita?

R: Presupun ca un lucru pe care urmaritorii mei nu l-ar putea cunoaste este acela ca particip la stilul de viata 4/20! O conceptie gresita mare in lumea sanatatii si a wellnessului este ca nu participam la lucruri precum petreceri, activitati amuzante, etc. Cred ca puteti face toate aceste lucruri in mod responsabil si duceti in continuare o viata cu adevarat sanatoasa!

Intr-adevar, eu unul beau rar si ideea mea de o petrecere ramane inauntrul mintii mele, desi ma uit la emisiunea Great British Baking, dar cand vineri seara apare la usa, imi place sa particip in mod responsabil la fumatul de narghilea! Este mica mea placere! Imi plac branduri precum Lowell Farms, care are o incordare organica, si Dosist, care vinde stilouri THC cu adevarat grijuli cu mediul inconjurator si sanatatea noastra mintala, pentru a viza toate tipurile de lucruri precum anxietatea si somnul! Asadar, da, nu sunt un lapid, dar cu siguranta imi placee sa ma racesc de ceilalti ~ din cand in cand.

Si in sfarsit, ce te lumineaza acum? Si ce ​​te entuziasmeaza atat de tare incat sa ramai prezent in online?

VIATA!! Sunt incantat ca am ocazia sa ma trezesc in fiecare zi cu un corp capabil + minte – viata este cu adevarat o binecuvantare si sunt atat de recunoscator sa fiu in viata! In caz contrar, sunt incantat de noul meu site web care va fi lansat pana la inceputul lunii noiembrie! Fiti in cautarea linkului din bio-ul meu !

Comentariile sunt inchise.