10:07 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Poti face mai multe lucruri

Dintre toate hack-urile care economisesc timp, lotul mi-a schimbat cel mai mult viata.

Inainte de a face un lot, ma simteam intotdeauna incurajata ca nu aveam lucruri pregatite pana in ultima clipa. De multe ori m-am simtit de parca am ramas in intarziere, luptandu-ma sa tin pasul cu diverse activitati. As fi creat sau modificat postari in ultimul moment, iar acest lucru a avut ca consecinta sa fiu inconsistent. A fost greu sa rulezi o revista online cu un loc de munca cu norma intreaga, fara un sistem care sa-l usureze.

Exista diferite tipuri de oameni cand vine vorba de a fi productivi si am aflat de-a lungul anilor ca, pentru mine, este vorba despre lucrul de pregatire inainte de timp.

Ideea lotului este ca lucrati in vrac, astfel incat sa puteti economisi timp mai tarziu. Imperechezi sarcini similare pentru a te descurca mult in una sau cateva sedinte. Este un moment foarte concentrat, astfel incat sa poti merge fara sa lucrezi la acea sarcina o perioada. Asadar, ati putea pregati luni toate postarile pe retelele de socializare si sa nu va faceti griji in a crea nimic pentru social pana luni urmatoare.

Acestea sunt aplicabile in special creatorilor de continut, despre care stiu ca multi dintre noi facem parte din categoria bloggerilor, editorilor, podcasterilor, Instagrammers si a tuturor celor de mai sus.

Stabilirea obiectivelor
Imi place sa imi stabilesc obiectivele trimestriale, mai mult decat obiectivele anuale, deoarece mi se pare mai usor sa planific asta cu mult in avans. Este mai dificil sa faci asta in perioade mai lungi, deoarece atat de mult in viata se schimba in functie de anotimpul vietii in care te afli. Folosesc cartea de lucru Artist of Life de la Lavendaire pentru a planifica aceste obiective in acest an. Are exercitii pentru a va ajuta sa va planificati viata de vis si este proiectat pentru stabilirea obiectivelor trimestriale.

Realizarea de fotografii
Daca aveti o afacere, blog sau Instagram care necesita fotografii cu dvs., puteti programa o rezolvare a fotografiilor trimestriale, cu mai multe modificari de tinuta. Cu exceptia cazului in care jobul tau o cere intr-adevar, este nevoie de o fotografie trimestriala pentru a-ti pastra imaginile la zi.

Construirea calendarului
Incercati sa creati teme pentru lunile dvs. si sa generati aceste idei trimestrial. Va poate oferi ceva nou pentru a lucra in fiecare luna. Si apoi construiti ce fel de activitati si actiuni puteti efectua in fiecare luna pentru a atinge acele repere.

Comentariile sunt inchise.