3:15 pm - duminică, 25 august 2019

Obiceiurile unui om de succes

1. Ei au un concept de sine mare
Conceptul dvs. de sine este „programul de master” al calculatorului dvs. subconstient. Actioneaza ca sistemul dvs. de operare mentala. Fiecare gand, sentiment, emotie, experienta si decizie pe care le-ati avut vreodata este inregistrat permanent pe acest hard disk mental. Dupa inregistrare, aceste impresii influenteaza modul in care credeti, simtiti si comportati din acel moment. Conceptul dvs. de sine precede si prezice nivelurile dvs. de eficacitate in fiecare domeniu al vietii voastre. Conceptul dvs. de sine explica de ce legile mentale au un efect atat de inordinar asupra personalitatii voastre.

2. Sunt consecventi
Odata ce formati conceptul intr-o anumita zona, trebuie sa actionati intotdeauna intr-o maniera coerenta cu ea. S-ar putea sa aveti abilitati extraordinare intr-o anumita zona, dar daca conceptul dvs. de sine este slab in acea zona, veti realiza mereu sub adevaratul dvs. potential. Obiceiurile oamenilor de succes sunt de a avea gandire pozitiva si concepte de sine pozitive in toate domeniile vietii lor.

3. Ei ies din zona lor de confort
Oricare ar fi conceptul tau de sine, obiceiul tau de a gandi cu privire la bani sau orice alta zona de performanta va deveni „zona ta de confort”. Zona dvs. de confort devine apoi cel mai mare obstacol in calea unei performante imbunatatite. Odata ce ati intrat intr-o zona de confort in orice zona, va veti stradui si veti lupta inconstient sa ramaneti in acea zona de confort, chiar daca aceasta ar putea fi mult sub ceea ce sunteti cu adevarat capabili sa realizati in aceasta zona. Cheia pentru a-ti atinge intregul potential si pentru a dezvolta aceleasi obiceiuri ale oamenilor de succes este pentru tine sa-ti ridici conceptul de sine prin modele de gandire pozitiva.

 

4. Sunt ganditori pozitivi
Conceptul de sine este idealul tau de sine. Aceasta este imaginea sau imaginea ideala pe care o aveti de dvs. ca si cum ati fi deja cea mai buna persoana  care ati putea fi. Conceptul dvs. de sine este alcatuit din dorintele, sperantele, visurile, obiectivele si fantezii legate de viitoarea ta viata viitoare, combinata cu calitatile si virtutile pe care le admirati cel mai mult in tine si in ceilalti oameni. Oamenii cu performante inalte, de succes, fericiti au idei foarte bune despre sine. Ei au idei clare despre ceea ce le place, respecta si admira.

 

Comentariile sunt inchise.