7:35 pm - duminic─â, 16 iunie 2019

O noua retea de socializare

Dragii mei tineri, voi, cei care intrati aici cautand cometarii literare pentru lectia de romana de la liceu, astazi m-am gandit sa vin cu ceva nou pentru voi, mai ales ca stiu precis ca va dati in vant dupa noutati.

V-ati saturat sa intrati pe retelele de scoializare de pana acum? Aceleasi grupuri de care v-ati saturat, aceleasi replici, share-uri care nu ajung de fapt nicaieri pentru ca nimeni nu le baga in seama, acelasi like-uri care nu inseamna nimic, pentru ca nimanui nu ii pasa de voi?

Facebook a ajuns plin de distribuiri de evenimente senzationale cu care insa voi nu aveti nimic in comun, de ziare care isi fac reclama si magazine care incearca sa va bage pe gat produse, numai pentru ca o data, ati intrat acolo din pura curiozitate.

De la o discutie pe facebook cu oameni pe care ii credeati prieteni puteti ajunge sa fiti pusi in discutie in fata consiliului profesoral, nici nu mai puteti distribui ceva de teama ca va va fi interpretat intr-o suta de moduri? Ei bine, uitati de facebook, pentru ca azi aveti o alternativa. Ea se numeste FKontakt si esete o retea de socializare abia lansata, care abia isi aduna fanii. Este un spatiu simplu si prietenos, o platforma unde va puteti invita toti prietenii si vorbi cate in luna si in stele fara nici o grija.

Vreti sa fiti cool in grupul vostru? Anuntati-va chiar acum amicii ca s-a lansat o noua retea de scoailizare si fiti voi primii care vorbiti despre asta, care distribuiti vestea. E simplu sa va faceti cont, fara nici un fel de verificari complicate, o simpla adresa de mail si o parola. Imediat ce intrati puteti sa cautati cele mai simpatice fete, alegand varsta care va intereseaza, amici pentru a va face o echipa de fotbal, un blog colectiv sau…pur si simplu oameni faini de la care puteti afla lucruri noi. Va veti face prieteni cat ai clipi si veti avea satisfactia de a fi printre primii care folosesc o retea de socializare care, in scurt timp va deveni noul Facebook al Romaniei.

Pentru tineri, a sti cei dintai despre un lucru nou este un motiv de mandrie. Pentru mine, la aproape 37 de ani, sa nu stiu sa folosesc inca cum trebuie un smartphone nu reprezinta o nenorocire, sa nu aflu de ultimel noutati din moda, sport sau muzica, nu conteaza cu adevarat, dar cand ai 14, 16 sau 18 ani, asemenea noutati devin esentiale. Tocmai de aceea ma grabesc sa va spun noutatea cu lansarea acestei platforme, pentru ca ea se va raspandi rapid si atunci va veti putea mandri ca ati fost printre primii care ati stiut si ati avut cont acolo. In plus, sentimentul ca ai pus bazele unei noi retele de socializare poate sa va ofere o satisfactie inedita.

Alegeti, asadar, FKontakt chiar azi si spuneti si prietenilor despre ea! Maine s-ar putea sa devina locul vostru favorit de intalnire.

Comentariile sunt inchise.