5:26 pm - marți, 19 ianuarie 2021

Nu uita sa stai la sare

In ultimele decenii, din ce in ce mai mult s-a dezvoltat frica in ceea ce priveste rolul pe care il are soarele in cancerul de piele. In zilele noastre, multi dintre noi se apleaca pe protectia solara inainte de a lasa soarele sa mearga oriunde aproape de pielea noastra (sau pur si simplu o evitam cu totul). Dar ceea ce trebuie sa ne amintim este ca soarele ne ofera o importanta vitamina D care stimuleaza imunitatea.

S-a dovedit ca aceasta vitamina (care de fapt nu este o vitamina, ci este un hormon!) Are implicatii destul de grave asupra sistemului imunitar atunci cand este deficitara.

Acum nu spun ca nu folositi nicio forma de protectie solara niciodata, dar ceea ce s-a aratat este ca pielea noastra nu poate face in mod corespunzator vitamina D atunci cand este intotdeauna acoperita cu protectie solara.

Daca aveti timp dimineata, asezati-va la soare (in interior sau in aer liber) cu smoothie-ul sau elixirul si luati 10-20 de minute de soare, fara protectie solara. Chiar daca este tulbure, studiile arata ca mai puteti obtine aproximativ 80% din razele UV pe care le obtineti de obicei daca ar fi o zi senina!

Comentariile sunt inchise.