6:35 am - duminică, 31 mai 2020

Noi tendinte in curatenie: Aspirator robot

Un aspirator robot este noua tendinta in mateire de curatenie in anul 2019. Achizitionarea unui electrocasnic, precum un mini-robot care sa se ocupe de curatenia din caminul dumneavoastra este alegerea ideala pentru cei care doresc sa imbine mania pentru curatenie cu cea pentru tehnologie.

V-ati saturat de maturat, spalat si curatat podelele? Este anul 2019 si acum traim intr-o lume in care aspiratoarele robot pot face totul pentru dvs., chiar si atunci cand nu sunteti in casa. Mai mult, site-urile ca topaspiratoare.ro testeaza, incearca si golesc cele mai bune modele pentru a alege cele mai bune aspiratoare robot de pe piata pe care apoi sa le recomande utilizatorilor.

Automatizarea a fost promisa omenirii de mult timp, dar nicaieri beneficiile nu sunt mai clare decat in cazul muncilor casnice. Aspiratoarele robot avansate de astazi inseamna ca nu va trebui niciodata sa ridicati un deget pentru a va curata podelele – cu exceptia poate atunci cand este vorba de golirea recipientului.

TOP 3 aspiratoare robot de ultima generatie

  • IROBOT ROOMBA 980

Este declarat cel mai bun aspirator robot din lume. Acest aspirator va scapa de stresul murdariei din casa si poate fi controlat cu usurinta de pe telefonul dvs. Curata eficient orice tip de suprafata, intr-un timp scurt.

  • SAMSUNG VISIONARY MAPPING SYSTEM

Samsung continua sa inoveze inclusiv pe piata aspiratoarelor, iar acest aspirator robot este cel mai bun din marca lor. Este un produs excelent, care se bucura de recenzii pozitive si specificatii de ultima generatie, pliate nevoilor unei case moderne.

  • DIRT DEVIL SPIDER M607

Acesta este un aspirator robot ieftin, dar la fel din punct de vedere calitativ precum celelalte modele de pe piata. Este un produs compact, recomandat garsonierelor, la un pret imbatabil. Aspiratorul robot Dirt Devil (http://www.topaspiratoare.ro/dirt-devil-spider-m607/) este varianta ideala a curateniei tehnologizate la un pret de chilipir.

De ce sa alegeti un aspirator robot in detrimentul celor clasice?

Desi puterea de aspirare a unui aspirator clasic este mai mare, un aspirator robot este mult mai usor de utilizat, facilitand procesul de curatenie eficienta a caminului. Rezervorul de colectare a murdariei nu este mare, deci ocupa putin loc in casa. Cel mai mare avantaj este faptul ca nu trebuie sa va ridicati pentru a aspira, ori sa fiti macar acasa. Trebuie doar sa va programati aspiratorul sa faca toata treaba in locul dvs.

Ca o concluzie, aspiratoarele robot sunt viitorul in materie de curatenia caminului. Sunt mici, eficiente si va ajuta sa scapati de corvoada saptamanala. Sunt ideala persoanelor care cresc animale de companie in casa si au nevoie de o aspirare temeinica zilnica, ori macar la 1-2 zile. Cu o simpla conectivitate la internet si prin intermediul unui smartphone, casa dumneavoastra va fi luna datorita aspiratoarelor robot!

Comentariile sunt inchise.