10:59 am - joi, 28 mai 2020

Mr. Libidi

Pe langa faptul ca am vaste cunostinte in domeniul filmografiei si, implicit, in domeniul actorilor si actritelor, imi si place sa stiu cat mai multe despre fiecare. Cel putin despre cei cunoscuti. Asa am dat peste vechi fotografii cu actori celebri si am constatat urmatoarele:

 

  • copil frumos => adult frumos
  • copil urat => adult frumos
  • copil groaznic => adult groaznic

Pentru mine, cel mai urat actor este de departe George Clooney. La cei 50 de ani ai lui, arata ca o molusca si are o freza in care ar scuipa pana si Elvis. Desi a primit titlul de cel mai sexy barbat al anului doua-mii-libidi-si-ceva, mie tot mi se pare o scarba de om. Evit sa ma uit la filme cu el si chiar si daca ii aud numele mi se ridica tot parul din cap.

Bineinteles, Mr. Libidi a fost urat de mic, asa cum se vede in poza de deasupra. Judecand dupa helanca alba si probabil supraelastica pe care o purta, ar fi trebuit linsat de mult. Sau sa fie agatat cu chilotii de un gard in clasele primare. Sa-i fi luat cineva fundurile de borcane de la ochi, sa nu mai vada si sa creada ca trecerea de pietoni este de fapt calea ferata.

Pana si Sean Connery, care e mai in varsta cu 30 de ani decat broscoiul de mai sus, arata mult mai bine. E elegant, arata a om, nu a cacat grizonat. Nu isi face operatii ca sa para mai tanar, nu are barbia lucitoare si crapata in doua si nu afiseaza acelasi zambet talamb in fiecare poza.

Comentariile sunt inchise.