6:53 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Modalitati de a va extinde puterea intuitiva

Timp de reactie
Vocea intuitiei tale va vorbi imediat dupa ce a avut loc un eveniment sau o intrebare este pusa. Ego-ul soseste cateva momente mai tarziu – al doilea, ghicind decizia ta, supra-analizand circumstantele si facandu-te sa pui la indoiala raspunsul potrivit.

De exemplu, daca v-ati intreba: „Ar trebui sa dedic mai mult timp proiectului meu de pasiune?”, Intuitia dvs. va raspunde imediat cu un „da” si cateva momente mai tarziu eul va veni si va enumera toate motivele pentru care nu este o idee buna.

Ton
Tonul intuitiei tale este bland si iubitor. Acesta va fi intotdeauna bazat pe cele mai bune intentii si centrat in jurul iubirii. Tonul eului este tare, anxios si arogant. Folosind exemplul de mai sus, intuitia ta va raspunde cu o linistita si blanda iubitoare da. Eul vostru ar incepe cu voce tare si cu nerabdare sa enumere motivele pentru care nu este o idee buna.

Continut
Intuitia dvs. va vorbeste despre informatiile care va incurajeaza intotdeauna sa va traiti cea mai buna viata si sa experimentati mai multa iubire. Eul doar vorbeste despre informatii care sunt judecatoare, analitice si lipsesc.

Folosind din nou exemplul de mai sus, intuitia ta ar raspunde favorabil daca proiectul tau de pasiune face parte din calea cea mai inalta si te va conduce sa inveti si sa te dezvolti si sa te iubesti mai mult. Eul vostru va raspunde intr-o maniera judecatoreasca, enumerand exemple de ce nu este rezonabil sa va dedicati timpul pentru un proiect de pasiune.

Locatia in corp
Intuitia dvs. se datoreaza centrului inimii situate in centrul pieptului, chiar in spatele osului din piept. Ati observat cand faceti ceva ce va place sau petreceti timp cu cineva pe care-l iubiti, aveti o senzatie calda in inima dumneavoastra?

Aceasta este aceeasi zona a corpului de unde provine vocea intuitiei. Ego-ul provine din creierul vostru, in special cortexul prefrontal, situat chiar in spatele fruntii. Cortexul prefrontal este responsabil pentru luarea deciziilor, planificarea si moderarea comportamentului.

Motivatie
Singura ta motivatie a intuitiei este sa te dezvolti si sa te bucuri de tine in aceasta viata. Vrea sa experimentezi bucuria si sa vezi dragostea in toate lucrurile. Va indreapta mereu usor spre a trai cea mai buna viata si pentru a gasi ceea ce va aduce cea mai mare fericire si multumire. Ego-ul este instinctul tau de supravietuire, iar motivatia primara este sa te protejezi de toate amenintarile posibile, reale sau imaginate.

 

Comentariile sunt inchise.