5:09 pm - vineri, 15 ianuarie 2021

Modalitati creative de a crea conexiuni in cariera

Conexiuni – doar cuvantul ii poate face pe unii profesionisti sa se sperie. Stii ca este esential sa-ti cresti cariera, dar amestecarea cu strainii se poate simti atat de penibil. Relaxa! Nu trebuie sa fie asa. Puteti construi conexiuni de cariera intr-un mod relativ nedureros si puteti uita total de termenul de retea. Urmati sugestile de mai jos pentru a va creste conexiunile si pentru a obtine recompensele care vin odata cu formarea de legaturi.

Pregatiti-va pentru evenimente in avans

Va veti simti penibil la evenimentele de retea daca nu va pregatiti din timp. Daca pregatiti o lista mentala de starters pentru conversatii, veti avea intotdeauna ceva interesant de spus. Puneti intrebari oamenilor despre ei insisi pentru a-i pune in discutie. In plus, daca apucati sa va si prezentati si sa povestiti despre compania pentru care lucrati, cel mai probabil isi vor aminti de voi.

Incepe o conversatie in timp ce astepti la o coada

Cand stai la coada la banca, dai pagina fara atentie prin revistele de barfe de celebritate? De ce nu folositi timpul pentru a va imbunatati abilitatile de comunicare? Incepe o conversatie cu cineva. La urma urmei, aveti o multime de titluri de stiri pe care le puteti folosi drept subiecte de discutie.

Luati legatura cu liderii din industrie

Profesionistii pe care ii admirati si-au facutt drumul catre partea de sus prin conexiuni cu ceilalti . Din fericire, majoritatea sunt bucurosi sa impartaseasca sfaturile lor de succes. Accesati liderii industriei prin e-mail.

Folositi media sociala pentru a gasi grupuri cu ganduri similare

Social media este mult mai mult decat un spalator de timp digital. Cautati grupuri de oameni care se gandesc la fel de interesat de cauze similare sau interese de afaceri. Inainte de a va alatura, parcurgeti postarile grupului. Identificati vibratia generala – este inaltator si pozitiv sau membrii se angajeaza in razboaiele cu flacari?

Construirea conexiunilor de cariera poate fi distractiva si plina de satisfactii. Da, va puteti distra in timp ce construiti conexiuni in cariera. Urmand cateva sfaturi simple, va puteti dezvolta reteaua si va puteti stabili ca un profesionist respectat in domeniul dvs.

Comentariile sunt inchise.