9:28 pm - joi, 19 mai 2022

Metode prin care poti sa facilitezi procesul de mutare – III

Cere o mana de ajutor
Pentru ce sunt prietenii si familia, daca nu pentru a oferi o mana de ajutor?!

Inrolati-va cei mai apropiati si cei mai dragi prieteni pentru a va ajuta sa faceti lucrurile mai facile. Intrebati-i daca va pot ajuta cu sortarea si ambalarea cutiilor, sunati unchiul lcare detine remorca pentru a va ajuta sa va transportati mobilierul in noua casa si intoarceti o gramada de prieteni pentru a face o curatare profunda in ultimul minut a vechii dvs. case.

Faceti sarcina distractiva transformandu-l intr-un lucru social. Comandati pizza, faceti fotografii si bucurati-va de moment. Prietenii tai vor putea sa se alature entuziasmului tau si te poti relaxa stiind ca ai acel ajutor suplimentar la dispozitie.

Actualizati-va internetul
Impreuna cu actualizarea gazului si electricitatii inainte de mutare, ar trebui sa va ganditi si la internet.

Desi s-ar putea sa nu fie o problema importanta atunci cand va mutati, stabilirea unei conexiuni la internet in noua dvs. casa poate fi la fel de importanta ca apa si gazul. Este posibil sa trebuiasca sa schimbati furnizorii de internet atunci cand va mutati sau sa gasiti cel mai potrivit pentru alt plan in noua dvs. locatie. Merita sa va uitati la optiunile dvs. de tranzactionare pe internet.

Daca doriti sa schimbati furnizorul de cablu sau orice alt tip de conexiune la internet, exista perceptia ca poate fi un proces dureros.

Vestea buna este ca, contrar perceptiei, mutarea la un nou furnizor de internet este foarte rapida.

Comentariile sunt inchise.