7:43 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Mesterul din tine nu stie ce tip de polizor unghiular sa foloseasca?

Polizoarele unghiulare se descurca excelent indiferent de natura sarcinilor la care sunt supuse. Acestea sunt excelente in cazul lucrarilor sau retusarilor, atunci cand ceea ce ati solicitat nu s-a concretizat conform cererii, din varii motive: fie mesterul nu a inteles exact ceea ce i-ati explicat, fie nu stia sa manaiasca polizorul. Acela este momentul in care cei mai multi decid sa isi achizitioneze un polizor unghiular si sa il foloseasca de cate ori au nevoie de un lucru bine facut. Dar, totusi, ce fel de polizor unghiular ni se potriveste atunci cand nu am mai lucrat anterior cu un astfel de aparat?

Polizor unghiular electric

Unul dintre principalele tipuri de polizoare unghiulare de pe piata este cel electric, care utilizeaza puterea de alimentare pentru a pune motorul in functiune. Datorita popularitatii acestui tip de polizor electric, veti afla ca exista multe modele disponibile pe piata, insa nu va va fi greu sa va decideti asupra unuia. Polizorul va contine un cablu care se utilizeaza pentru conectarea la priza, ceea ce ii va oferi o arie limitata, dar poate fi extinsa cu un cablu prelungitor. Acest tip de polizor poate fi gasit intr-o gama de tensiuni diferite, in functie de cat de puternic trebuie sa fie.

Polizor unghiular pe baterie

Poizoarele unghiulare fara fir se pot dovedi mai convenabile decat modelele care functioneaza pe baza de cablu, deoarece acestea vor fi mai usor de deplasat in timpul utilizarii si atunci cand vor fi transportate. Cu acest polizor, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la proximitatea unei prize de curent si la capacitatea de a o utiliza in locatii care se afla la inaltime. Versiunea alimentata de la baterie este populara datorita usurintei in care bateria poate fi inlocuita sau reincarcata. Cel mai bun mod de a lucra este de a avea doua baterii, astfel incat sa puteti incarca unul in timp ce il folositi pe celalalt.

Polizor unghiular pneumatic

Polizoarele pneumatice, care folosesc aer comprimat, sunt disponibile intr-o dimensiune redusa, insa pot genera o productie semnificativa de energie. Discurile mai mici tind sa functioneze la un numar mai mare de rotatii pe minut decat discurile mai mari, ceea ce le poate determina sa se uzeze mai repede. Ca si in cazul altor tipuri de masini de slefuit, este posibil sa atasati un maner reglabil suplimentar si un dispozitiv de siguranta.

Polizor unghiular pe baza de petrol

Polizoarele unghiulare cu benzina pot fi o optiune in cazul in care este necesara o versiune fara fir a dispozitivului. Acest tip de polizor va avea adesea o dimensiune mai mare, care este benefica pentru utilizari industriale. Nu numai ca vi se va cere sa va asigurati ca aveti tipul de gaz potrivit pentru acest instrument, dar trebuie sa va asigurati ca aveti o sursa de alimentare suficienta pentru a va permite sa finalizati lucrarea. Va fi necesar sa luati masuri de precautie suplimentare atunci cand utilizati un polizor cu motor pe benzina pentru a preveni orice scurgere.

 Mesterul din tine s-a trezit inspirat azi? Atunci cauta modelul care te va ajuta sa obtii cele mai inspirate lucrari! Renunta la persoanele carora le-ai solicitat in trecut serviciile si devino propriul tau angajat! Un polizor unghiular iti va fi de ajutor in cele mai potrivite momente si te va ajuta sa economisesti bani si timp, pentru a te putea bucura de lucrurile care conteaza.

Comentariile sunt inchise.