7:12 am - sâmbătă, 26 mai 2018

Masina de spalat rufe, electrocasnicul indispensabil oricarei case moderne

Dupa cum bine stim o casa moderna se defineste atat prin calitatea membrilor ei cat si prin design, imbinare, dar totodata si din accesoriile sau electrocasnicele sale care ajuta la mentinerea unor rapoarte adecvate de curatenie, siguranta sau precizie.

Acest lucru il propune masina de spalat rufe, care este o inventie cu totul si cu totul controversata care isi are originile inca din anul 1858.

Dupa cum bine stim tehnologia a tot avansat mai ales in ultimul deceniu fapt pentru care a adus in discutie si o mare diversitate, dar si dorinta de a promova si progresa toate sistemele integrate ale masinii de spalat.

Daca in trecut o masina de spalat implica multa rabdare, deoarece o spalare completa ajungea chiar si la o ora, iar functiile erau prestaiblite, fara sa existe posibilitatea sa alegem, acum o masina de spalat ne poate ajuta  functie de ceea ce vrem sa spalam.

Daca avem rufe colorate sau albe care nu sunt decat murdare si nu au pete stridente, atunci avem posibilitatea sa aplicam programe scurte de spalare, de pana la 30-45 minute.

Daca avem de spalat perdele, paturi sau niste materiale ceva mai pretentioase si cu o incarcatura mai mare, atunci putem solicita programe mai lungi cu o intrebuintare mai mare.

Asta propune masina de spalat a secolului 21, care este o imbinare de putere, flexibilitate, simt practic si confort dus la superlativ.

Insa anumite modele si branduri se remarca cu desavarsire atunci cand vine vorba de acest electroacasnic, iar aici nu avem cum sa nu nominalizam Samsung care a progresat foarte mult in ultima vreme.

Cele mai bune masini de spalat rufe Samsung nu numai ca iti spala rufele intr-un timp record, dar si ti le usuca adecvat, fara sa fie nevoie sa stea pe sarma mai mult de cateva ore!

Te-ai gandit vreodata ca diferite masini de spalat rufe Samsung au in dotare componente care au la baza tehnologiile robotice sau automobilistice si imbina cu succes tehnologia de varf?

Doresti o masina de spalat Samsung buna? Atunci modelul Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE poate fi solutia casei tale.

Are o capacitate de stocare de pana la 6kg, iar clasa energetica superioara din care face parte te asigura ca vei avea un consum redus de energie.

Meniul intuitiv si usor de accesat te asigura ca poti programa cu usurinta tot ceea ce doresti chiar si cu telefonul tau mobil avand un sistem integrat care sa faca legatura cu acesta.

Dispune si de un meniu special pregatit pentru un volum mic de haine, rapiditatea fiind dusa la superlativ.

Functia de autocuratare vine si completeaza perfect aceasta masina de spalat, care nu necesita substante chimice pentru intretinere, gasindu-se acum in mediul online la incredibilul pret de 1030 lei, pret redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala!

Comentariile sunt inchise.