8:13 pm - duminică, 16 iunie 2019

Mancare gratis la McDonald’s

Pentru ca trebuie sa facem asta din cand in cand, eu si Lemonade ne-am luat ghiozdanele in spate si le-am lasat jos doar pe canapeaua de la McDonald’s. Eu n-am mancat decat un cheeseburger si am baut o Cola mica. Pe langa cheeseburger (ca ei nu-i place cheeseburger-ul, fara vreun motiv anume) hamburger, Lemonade s-a gandit sa-si cumpere si o salata, pe care a umplut-o cu aracet (de fapt era sosul de branza cu mucegai care avea consistenta si mirosul pastei atat de iubite de copiii de gradinita).

Intr-un oarecare moment, se apropie de masa o doamna si incepe un scurt dialog:

– Tineti post?

– Nu.

-Va prezentam noul McWrap (timp in care a taiat mecrepul in doua) care <<n-am retinut prea multe>> si costa 12 lei asa sau 17 lei in meniu.

– Aaaa, multumim.

Nu stiu nici pana acum ce e cu manevra asta: ori or fi dat mancare gratis la femei aleator prin McDonalds, ori ofera mancare gratis si la sfarsit asteapta opinia ta despre ea (ceea ce nu s-a intamplat in cazul nostru, desi am asteptat si am tot asteptat sa se intoarca respectiva angajata ce bombanise ceva despre intoarcere).

Bila neagra pentru McDonald’s, de fapt pentru oamenii care vin acolo: Cand se nimeresc cate unii care intra cand altii se pregatesc sa se ridice de la masa, nou-venitii incep sa pandeasca masa ca niste sacali. Daca imi venea ideea pe loc, imi dadeam hainele jos si ma duceam sa mai cumpar un cheeseburger, doar asa, de draci.

Articol redactat ca sa ne dam mari ca am mancat la Mc, nu ca sa vorbesc despre evenimentul cu mancarea gratis.

Comentariile sunt inchise.