4:30 pm - vineri, 15 ianuarie 2021

Mananca un mic dejun plin cu alimente fericite intestinale

Aproximativ 70% din sistemul nostru imunitar se afla de fapt in intestinul nostru, cu tesut limfoid situat pe intregul tract digestiv. Bacteriile noastre intestinale comunica de fapt intre ele si lucreaza alaturi de sistemul imunitar al intestinului pentru a mentine homeostazia (echilibrul).

Din aceasta cauza, doriti sa va asigurati ca va veti hrani erorile intestinale cea mai buna mancare posibila. Asta inseamna o gramada de fibre, plus grasimi si proteine ​​de buna calitate.

De asemenea, este important sa consumam pe cat posibil alimente care nu contin substante chimice / pesticide.

Un exemplu excelent pentru micul dejun ar fi cartofii dulci pane si o salata de verdeata, cu un ou de gama libera gatit in ulei de avocado sau o paine prajita cu ulei topit de avocado, seminte de canepa si verdeata. Ambele sunt preferatele personale ale mele si imi tin satietatea ore intregi!

Daca aveti probleme gastrointestinale cronice, cum ar fi balonarea, gazul sau refluxul acid, este posibil sa aveti de-a face cu disbioza sau SIBO. Acestea pot pune o povara asupra sistemului imunitar, astfel incat vindecarea intestinului dvs. este imperativa daca doriti sa aratati si sa va simtiti cel mai bine.

Comentariile sunt inchise.