3:20 pm - marți, 22 octombrie 2019

Make up ideal pentru ochi albastri cu ajutorul paletei Chocolate Bar de la Too Faced

Ochii albastri sunt cei mai rari, dar si cei mai fascinanti. Toate fetele isi doresc sa fie blonde si sa aiba ochii albastrii, insa numai cateva sunt fericite din acest punct de vedere. Se spune ca la nastere toti copiii ii au albastri si ca, treptat, ei se inchid si capata alte culori.

Pentru cele care si-au pastrat aceasta nuanta deschisa si seducatoare, am pregatit cateva sfaturi despre cum ar trebui sa se machieze si ce farduri ar trebui sa foloseasca.

Pentru a realiza un machiaj de zi de succes, este recomandata aplicarea nuantelor inchise: mascara de culoare neagra in special, pentru ca va reusi sa atraga atentia asupra culorii naturale. Daca optati pentru aplicarea tusului, este ideal ca si acesta sa fie intr-o nuanta inchisa, dar cat mai naturala, care sa pastreze aspectul impus de mascara.

In ceea ce priveste culorile pentru pleoape, este recomandata o trusa pentru machiaj cu nuante nude. Nuantele trebuie sa fie cat mai calde si sa sublinieze intensitatea ochilor. Tonurile nude pun in evidenta privirea, iar amestecul lor va realiza un contrast deosebit cu negrul de la mascara si cu albastrul deschis al ochilor.

Vezi paleta Too Faced Chocolate BarO alta varianta este reprezentata de nuantele ciocolatii pe care le puteti gasi intr-o paleta de farduri Too Faced Chocolate Bar. Aceste nuante ce aduc foarte mult cu ciocolata reusesc sa contureze si mai bine privirea si sa o puna in evidenta. In felul acesta, intensitatea privirii este din ce in ce mai mare.

Forma ochilor este accentuata cu ajutorul creionului dermatograf, ce reuseste sa intregeasca imaginea senzuala a femeii cu ochi albastri. Daca alegeti sa accentuati colturile interioare ale ochilor cu un dermatograf alb, veti reusi sa oferiti un plus de stralucire si sa va conturati expresia fetei.

Ce greseli putem comite in machiajul ochilor albastri?

Folosirea unui fard albastru – este mult prea mult si ofera un aspect ieftin. Ochii albastri nu pot fi combinati cu farduri in aceleasi nuante. Aceasta asociere nu va reusi decat sa ofere un aspect imbatranit al pielii si fetei in intregime.

Folosirea unui fard rosu – acesta nu este indicat, insa poate fi acceptat doar insotit de un dermatograf de culoare neagra.

Prea mult rimel – in general acesti ochi sunt destul de intensi si reusesc sa se faca remarcati oriunde s-ar afla, astfel ca este destul de coplesitor sa fie incarcati de prea multa pasta neagra. In acest caz, ideal este sa folositi o pensula care se indeparteze genele si sa ofere doar alungire. Volumul nu este indicat in acest caz, mai ales daca vorbim de un machiaj de zi.

Prea multa culoare – culoare pe pleoape, pe buze si in obraji, combinatii de roz, rosu si/ sau portocaliu. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli, indiferent ca vorbim despre verzi, albastri sau caprui. In general, un machiaj reusit este acela care intesifica doar o anumita parte a fetei. Astfel, daca optati pentru un ruj aprins, veti alege farduri nude si invers.

Comentariile sunt inchise.