2:42 pm - duminic─â, 25 august 2019

Legatura profunda cu cine sunteti cu adevarat

Cunoasterea este una dintre cele mai mari si mai puternice idei care, in opinia mea, este elefantul gigant in fiecare camera. Luam cursuri pe chestiuni precum matematica, stiinta, istoria, dar nu ne mai asezam niciodata copiii si nu le vorbim in mod formal cu privire la constiinta de sine, la iubirea de sine, la auto-iertare si la auto-compasiune.

A te iubi pe masura ce cresti este una dintre cele mai vrednice realizari ale vietii. Intelegerea faptului ca esti o creatie divina, facuta din praf de stele, absolut demna de iubire, fericire si abundenta, este o lectie de viata majora pe care trebuie sa o intampinam frecvent pe cont propriu.

Un antrenor spiritual pune intrebarile si te calauzeste spre calatoria de auto-descoperire profunda. Dincolo de a vedea cum faci, cum actionezi, cum te descurci cu situatii / stres / conflicte – un antrenor spiritual te ajuta sa lucrezi in zonele care trebuie sa beneficieze de crestere.

Pe masura ce devii constient de tiparele tale si de modul in care procesezi stresul, vei deveni capabil sa prinzi reactiile inainte de a le tine. Prin acest proces devii capabil sa alegi cum vrei sa-ti traiesti viata in loc de viata care ti se potriveste.

Cand incepem sa ne luam puterea inapoi si sa luam decizii constiente, ne dam seama ca suntem pe deplin in controlul vietii noastre. Fiecare decizie este fie un pas spre viata visurilor tale, fie departe de ea.

Odata ce stii ca vrei sa lucrezi cu un antrenor spiritual, atunci trebuie sa gasesti antrenorul potrivit pentru tine. Majoritatea antrenorilor ofera un apel introductiv pentru conectare. Acest lucru iti da posibilitatea de a atinge baza si de a vedea daca este potrivit sau nu. Vrei un antrenor cu care te simti confortabil, cu cine simti legatura si cu care poti avea incredere. Aceasta relatie este foarte speciala si vrei sa te simti atat inspirata, cat si tinuta de antrenorul tau.

Comentariile sunt inchise.