6:58 am - duminică, 31 mai 2020

Lectii invatate din viata cu un caine

Viata cu un caine este plina de suisuri si coborasuri, dar de cele mai multe ori aceasta vine cu o serie de invataminte demne de mentionat precum:

Haley m-a invatat simplitatea.
Cand l-am adus pe Haley acasa, l-am stricat. Paturi de caini fantezie, bandane pentru a le lega in jurul gatului si jucarii sclipitoare. Dar a folosit ochelarii de caine? Nu. A preferat vechea perna. A folosit toate noile jucarii scartaitoare? Nu, cele doua favorite au fost minge de tenis si Kong. Ne-a lasat sa legam bandanele in jurul gatului? Sigur, dar au fost intotdeauna scuturatori in timpul jocului in cinci minute.

Haley nu avea nevoie de prea mult pentru a fi fericit – dorea dragostea si prietenia noastra, impreuna cu niste tratamente din cand in cand. Am putea sa ii aducem toate noile jucarii din lume si inca se juca cu aceleasi lucruri pe care le avea de cand era un catel, pana la sfarsit. In cele din urma, am invatat sa nu mai cumparam lucruri noi, deoarece, sincer, a fost o risipa de bani. Nu avea nevoie de lucruri noi. Era foarte multumit de elementele de baza, asa cum ar trebui sa ne straduim toti sa fim.

Haley m-a invatat creativitatea.

Una dintre jucariile sale preferate a fost mingea de tenis. Ei bine, Haley ar putea juca mai mult decat jocul tau mediu de a lua cu mingea. Haley putea sa se joace la distanta; Haley putea sa alerge mingea de tenis; Haley ar putea dribla mingea de tenis ca o stea de fotbal. Dar pretentia ei reala la sala de creatie a faimei este jocul „nasul mingea de tenis”. Acolo se afla, stand pe stomacul lor pe pamant, indreptandu-se unul la celalalt, la o distanta de cativa metri, folosindu-si nasul pentru a impinge mingea intre ei, ca si cum ar incerca sa inscrie goluri prin trecerea peste nasul celuilalt. Bucuria si entuziasmul pur de pe fata cainelui spune totul.

 

 

Comentariile sunt inchise.