8:38 pm - joi, 19 mai 2022

La ce aspecte ar trebui sa fim atenti cand cumparam o perie rotativa?

Femeile au grija sa fie foarte tipicare atunci cand vine vorba de aspectul lor fizic si in alegerea instrumentelor care ajuta atat la mentinerea acestui aspect cat si la imbunatatirea sa.

Informatizarea eficienta reprezinta astfel un criteriu selectiv pentru a achizitiona anumite produse, mai ales accesorii de infrumusetare ce au la baza diverse tehnici, sau componente, care mai de care cu proprietati tot mai bune.

In ziua de astazi, marii producatori de perii rotative au grija sa dea tot mai multe dileme doamnelor de pretutindeni, tehnologia, pretul si functiile pe care le au, facand aproape imposibila o selectie  sigura asupra firmei la care sa te indrepti sau modelului.

Insa, unele site-uri de specialitate au grija sa arate si sa sugereze doamnelor spre ce aspecte trebuie sa fie mai atente, astfel incat peria sa dea cel mai bun randament pe termen lung.

Nu in ultimul rand, rezistenta sau stylingul sunt aspecte care nu trebuie neglijate nici ele, contribuind decisiv atunci cand vine vorba in etichetarea unei doamne sau domnisoare.

Mai jos va vom prezenta cateva criterii dupa care sa te ghidezi in alegerea periei rotative potrivite:

  1. Materialul din care este confectionata peria

Periile rotative sunt in general alcatuite din 3 materiale si acestea sunt : ceramica, turmalina+ceramica si crom.

Comparativ cu celelalte 2, cele din turmalina cu ceramica sunt cele mai recomandate, deoarece turmalina are grija sa inlature efectul electrizarii parului, datorita proprietatilor sale electrice si chimice.

  1. Diametrul periei

Functie de acest criteriu este recomandat sa se aleaga periile rotative cu cat mai multe accesorii, pentru a fi posibila operarea atat pe suprafete mici cat si pe suprafete mari.

Astfel, se deosebesc periile mici de 30mm, capabile in ajustarea bretonului sau parului de mici dimensiuni dar si cele de 50mm, capabile sa dea un styling aparte parului lung.

  1. Puterea

Functie de acest criteriu este recomandabil sa ne orientam spre periile rotative care au aceasta functie cuprinsa intre 800 si 1000W.

Atunci cand parul nostru se impotriveste sa stea cum ne dorim noi, functia de ghidaj si puterea contribuie decisiv la incalzirea periei pentru a opera cum trebuie asupra parului.

  1. Functiile periei

Periile rotative care dispun de mai multe trepte de viteza si mai multe setari indiferent de felu parului dumneavoastra sunt cu siguranta optiunea numarul 1.

Fie ca doriti o temperatura mai mare sau  una mai mica, fie ca operati pe firul gros sau subtire cele cu mai multe optiuni sunt de departe cheia alegerilor.

  1. Aspect si material

Expertii ne recomanda sa cautam perii cu un maner care nu aluneca, si o perie care are un filament aparte, pentru a nu ne deteriora parul atunci cand intra in contact cu el.

Comentariile sunt inchise.