10:21 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Incercati legarea la pamant ca metoda de imbunatatire a sistemului imunitar

Impamantarea, sau cum o numesc unii, legarea la pamant, este ideea ca, avand pielea goala pe sol (terenul propriu-zis, nu trotuarul sau podeaua dormitorului), puteti reduce inflamatia, imbunatati somnul si imunitatea generala.

Cum se spune ca functioneaza este prin electroni negativi de pe pamant care combate radicalii liberi incarcati pozitiv in corpul tau. Acesti radicali liberi sunt creati de obicei din factori inflamatori, cum ar fi stresul sau toxinele. Impamantarea le neutralizeaza, ceea ce la randul sau imbunatateste sistemul imunitar.

Aceasta teorie s-a dovedit in numeroase studii stiintifice ca fiind foarte promitatoare si exista, de asemenea, cateva documentare acolo care exploreaza modul in care impamantarea poate vindeca. Unul pe care l-am urmarit acum cativa ani, care m-a transformat pentru prima data in acest lucru este „Grounded”.

Modul meu preferat de a pamant este pur si simplu iesind afara si stand pe iarba in picioarele mele goale. Fac asta oricand pot!

Dacă doriti sa faceti acest lucru duceti-va in parc luati o carte si cititi-o in timp ce stati cu picioarele pe pamant. O sa vedeti cum va relaxati imediat.

Comentariile sunt inchise.