5:50 am - duminică, 31 mai 2020

Incalzirea in pardoseala: Ideala pentru animalele de companie, rentabila pentru stapani

Atunci cand vine vorba despre confort, caldura si rentabilitate, incalzirea in pardoseala este de departe cea mai populara optiune in randul celor care detin cel putin un animal de companie, dupa cum se arata intr-un sondaj condus de un retailer din industria parchetului. Datele sugereaza ca 70% dintre cei care au completat chestionarul considera incalzirea in parchet ca fiind net superioara sistemului conventional de incalzire, in timp ce parchetul ales pentru incalzire a dovedit o compatibilitate sporita in raport cu animalele de companie.

Prin incalzirea in pardoseala, caldura se distribuie in mod egal

Un motiv cconvingator in ceea ce priveste imbratisarea incalzirii in pardoseala si un avantaj consistent, totodata, este constituit de distributia egala a caldurii in intreg spatiul locativ. In plus, parchetul stratificat, ideal pentru acest tip de incalzire, dovededeste veleitati deosebite, in sensul in care reprezinta un excelent conductor termic. Pentru animalele de companie, in mod deosebit, acest tip de incalzire este ideal, mai ales in cazul animalelor in varsta, in cazul carora putem vorbi despre complicatii in cazul in care nu le este oferit un mediu adaptat nevoilor si afectiunilor lor.

Oferiti animalelor care sufera de afectiuni un mediu confortabil si steril

Incalzirea in pardoseala nu a devenit populara doar datorita rentabilitatii finale pentru beneficiar, ci si datorita faptului ca propune un mediu intern steril. In acest sens, explicatia este simpla. Umiditatea, responsabila pentru dezvoltarea unui mediu patogen, este surclasata de evaporarea rapida a urmelor de umezeala, iar astfel, animalele de companie sunt ferite de urmari nedorite. Animalele se joaca pe parchet, iau contact direct cu suprafata prin apucarea diverselor jucarii si pot veni in casa cu labele ude, iar o suprafata conventionala nu ar face fata unei cantitati mari de umiditate. In acest caz, incalzirea in pardoseala propune un sistem mult mai sanatos pentru animalele de companie, in timp ce parchetul stratificat prezinta avantajul de a fi usor de curatat si dificil de degradat, un aspect pozitiv pentru proprietari.

Economisiti si investiti in recompense pentru partenerul patruped

Intretinerea unui animal de companie presupune sa va ingrijiti atat de sanatatea acestuia, cat si de micile rasfaturi care ii fac placere, care pot fi atat alimentare, cat si de confort. In medie, un patut pentru animale poate ajunge sa coste si pana la 800 de lei, in timp ce pretul pentru o perna de dormit nu scade sub 200 de lei. Chiar daca veti continua sa investiti in recuzita de joaca pentru prietenul necuvantator, trebuie sa fiti constienti de faptul ca nicio perna si niciun aranjament pe care i-l veti oferi nu poate concura cu valul de caldura care vine de jos in sus. Somnul ii va fi dulce oriunde, iar parchetul dublustratificat ii va oferi cea mai lina si placuta suprafata pentru relaxare si revigorare.

Concluzionand, incalzirea in pardoseala va propune o serie de avantaje pe care le materializeaza in functie de sezon. Pe langa faptul ca iarna va puteti bucura de o casa calda si primitoare, nici vara nu ar trebui sa va faceti griji din cauza acestui aspect, intrucat sistemele de incalzire in pardoseala vin insotite de termostate, accesorii incorporate si senzori menite sa ajusteze temperatura de la interior in conformitate cu nevoile dumneavoastra si ale animalelor de companie.

Comentariile sunt inchise.