10:10 pm - luni, 24 februarie 2020

Impresie personala despre Laser Tag

Bun. Am făcut-o și pe asta. Cum ne-o propus nenii de la tm-99-blog, așe am făcut: ne-am împușcat de ne-o ieșit laseru’ pe ochi. Povestea s-o-ntâmplat la Laser Land în Mall, Iulius Mall. Ne-am adunat de dragul de mult tradiționalului Blog Meet-ului vreo 30 sau mai bine și ne jucat 3 partide.

Trebe să recunosc că n-aveam nici cea mai vagă idee ce era aia Laser Tag. Nu, nu am văzut How I Met Your Mother. Sincer să fiu nici nu întrebasem detalii și mă așteptam să fie ceva joc video. Mai mare mi-a fost mirarea când m-am trezit îmbrăcat cu țucu-ți vesta și-am primit o armă sănătoasă în mână! După un instructaj pe care nu prea l-am auzit, ne-am aruncat în labirintu’ ăla de arenă.

În total am jucat trei partide, iar rezultatul total nu vi-l voi spune, o să las pe careva din echipa roșie să se laude. Am reușit s-o-mpușc pe Tomata de 22 de ori în runda doi, și chiar de s-a răzbunat cu 21 de-mpușcături în runda trei, tot nu-mi pare rău :P. În schimb îmi pare rău că am fost omorât de vreo 20 de ori în partida a treia de coechipierii mei – cine știe, poate-i încurcam. Oricum, mi-a mai plăcut și tura în care am luat și eu de unu singur baza roșie, cu Deme din echipa roșie râzând lângă mine, chiar de trebuia să stau în defensivă… nu e absolut deloc important faptul că cei roșii or luat baza noastră de vreo 880 ( :)) de ori în timpu’ ăsta.

De pe tabelele de final țin minte că Dan m-o-mpușcat destul de mult pentru un coechipier, iar Dani și Anca alergau încontinuu trăgând în tot ce mișca – numa’ apăreau și dispăreau. Pe Cristina n-am prea văzut-o decât în repriza a treia, ce făcuse două ture până atunci nici n-am idee. Din când în când îi mai vedeam și pe Richie, Daniel, Doina și Raka dintre coechipieri, ba în apărare, ba în atac. Una peste alta toată lumea era cu zâmbetul pe față și cu obrajii roșii ca porodicile.

Dincolo de câștigat sau necâștigat, distracția a fost din plin, iar „înjurăturile” amicale pe care ni le-mpărțeam după fiecare partidă la sosirea rezultatelor erau pline de voie bună.

În final, cu toate că ajunsesem acolo foarte sceptic, trebe să recunosc că mi-o plăcut mult de tot și cu siguranță e de revizitat locul ăla, cu atât mai mult cu cât prețul e anemic și mai fac și tot felu de reduceri. Deci da, sigur mă mai duc pe-acolo! Sper să nu prea vreți și voi să mergeți, nu de alta, da’ nu mi-aș dori să se aglomereze și să fie cazu’ să aștept la coadă pentru a intra și eu în joc.

Comentariile sunt inchise.