7:06 pm - marți, 26 octombrie 2021

Importanta unui sistem imunitar puternic pentru mine

Imunitatea a fost un subiect important in ultimele luni. In urma COVID19, oamenii au inceput sa arunce o privire mai profunda asupra importantei unui sistem imunitar puternic.

Atunci cand corpurile noastre sunt puternice si sanatoase, putem combate invadatorii nocivi precum bacteriile si virusii mult mai rapid si cu mai multa eficienta. Este posibil sa nu avem raceala sau gripa care circula in jurul valorii de munca si daca facem simptomele sunt mult mai putin severe si ne refacem mult mai repede.

In ultimii ani, am devenit din ce in ce mai constient de cat de esential este un sistem imunitar puternic.

Dupa cateva luni stresante de cativa ani in urma, am achizitionat numeroase alergii – impreuna cu o afectiune a pielii numita dermatita periorala.

A trebuit sa fac un pas important inapoi si sa incep sa recreez o viata care sa imi sustina si sa imi vindece corpul, mintea si sufletul si, la randul meu, sistemul imunitar.

Unul dintre modurile care m-au ajutat sa ma readuc la sanatate a fost crearea unei rutine de dimineata si sa raman cu adevarat la ea. Rutina a fost un lucru dificil pentru mine in trecut – sunt sigur ca multi dintre voi se pot raporta! Dar de cand am creat mai multe structuri in zilele mele, si in special dimineata mea, viata s-a schimbat dramatic pentru mine. Sunt mult mai productiv si ma simt mult mai putin stresat.

Comentariile sunt inchise.