11:31 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Iertarea este despre noi nu despre ei

Sarbatorile sunt un moment pentru a ne socoti binecuvantarile, a ne reconecta cu cei dragi si a ne bucura de traditiile festive ale familiei. Pentru multi, este si un moment in care emotiile alearga si durerile din trecut ies la suprafata. Indiferent daca este un membru al familiei, un coleg de serviciu, un prieten sau un fost iubit, trebuie sa fie cineva din viata ta care ti-a gresit. Atunci cand raul curge adanc, iertarea este adesea ultimul lucru din mintea noastra.

Indiferent daca dorim sa retinem sau nu, o data ce urma este creata, poate parea imposibil sa ne dam drumul. Cu cat ne tinem mai mult de sentimente negative, cu atat devin o parte din cine suntem. Invatarea modului de a ierta necesita timp si practica. Exista o arta de a va conecta cu sentimentele dvs. si de a crea spatiul care sa le permita sa plece.

Daca sunteti gata sa va dati darul libertatii de amaraciune si resentimente, va trebui sa va inscrieti in lucrare. Desi procesul este diferit pentru toata lumea, parcurgerea urmatoarelor exercitii va va ajuta pe parcurs.

Faceti-o despre voi

Sentimentele de rau lasate la fester creeaza energie negativa care se manifesta adesea ca disconfort fizic. Nu numai ca va scade tensiunea arteriala si va alina anxietatea, dar va ajuta sa dormiti mai bine, va face sa va simtiti mai energic si va ofera motivatia de a va redefini si de a va transforma viata.

Iertarea cuiva nu este deloc despre acea persoana. In schimb, este o modalitate de a va imbunatati viata, de a elibera stresul si de a crea pace sufleteasca. Nu mai dati persoanei care v-a ranit puterea de a va jefui bucuria. In schimb, elibereaza-te de durerea emotiilor crude, da drumul la ranit si trece la o stare de gandire si ganduri pozitive.

Comentariile sunt inchise.