2:11 pm - duminică, 25 august 2019

Idee de afacere

Săptămâna asta a fost o săptămână plină. Orele de somn s-au împuținat considerabil și pe măsură ce se apropia vinerea oboseala devenea tot mai apăsătoare. Uite așa, joi și vineri am supraviețuit la serviciu cu câte un litru de energizant în organism.

Litrul ăla, consumat bineînțeles încet încet pe tot parcursul zilei. Fapt care mi-a atras glumele colegilor de genul ”Monica nu poate lucra decât cu berea în față”. Și ce beculeț se aprinde în mintea mea?!

Într-adevăr, e mișto să bei din doză. Deși o iei, o ștergi cât poți de bine, că te gândești prin câte a trecut până să pui tu gura pe ea, băutul din doză e ceva șmecher. Nu pricep de ce, dar cam așa e…

Mno, din doză bem bere, bem cola… și energizant, în cazul de față. Dar există o problemă. Eu, de când cu siluete și sănătățuri, evit cât pot să beau chestii îndulcite, gen sucuri, ceaiuri comerciale și energizante. Berea nu se bea la serviciu și când ești cu mașina, adică mai niciodată la mine.

Eu sunt băutoare de apă minerală. Bulele din apă sunt plăcerea cu care mă mulțumesc atunci când ies în oraș. Am apreciat design-ul sticlei de apă de la Roua și de la Bilbor… și deși apa nu e chiar așa de bună ca cea de la Borsec, prefer să-mi placă sticla pe care o țin în mână.

Mno… compania care se apucă de vândut apă minerală la doză, pe mine m-a câștigat de client din start. Bax de doze de 0.25, să nu se ducă bulele…

Comentariile sunt inchise.