8:24 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Ghidul incepatorilor de pilates. Ce trebuie sa stii pentru a incepe

Pilates suna complicat doar prin sunetul lui, nu-i asa? Ce anume este? Uneori, tendintele de fitness se pot simti mult mai complicate decat sunt. Daca sunteti intrigat de Pilates, dar nu stiti ce este si ezitati sa intrati la o clasa, iata la ce trebuie sa te astepti si ce reprezinta aceasta forma de miscare.

Ce este Pilates?

Pilates este un antrenament bazat pe rezistenta care utilizeaza greutatea corporala si izvoarele pentru rezistenta. Exercitiile sale sunt concepute pentru a echilibra corpul si nu lasa nici un muschi neatins. In fiecare sesiune de Pilates trebuie sa simtiti ca intregul corp a fost intarit. Daca faceti Pilates in mod constant, veti observa mai multa forta, flexibilitate, o pozitie mai buna si o rezistenta mai buna.

Care este diferenta dintre yoga si Pilates?

Yoga ocupa in primul rand pozitii pentru mai multe respiratii si se face in cea mai mare parte pe un covor cu cateva elemente de recuzita pentru a ajuta la intrarea in pozitie. In Pilates, te misti constant. Provocarea dvs. ca practicant este sa ramaneti conectat la corpul dvs. in timpul miscarii, sa controlati ce se misca!

De ce echipament aveti nevoie?

Daca nu mergeti la o sala unde sa faceti pilates, care are toate echipamentele necesare, si doriti sa faceti pilates chiar acasa, veti avea nevoie de un covoras si de un program online pe care sa-l vizionati. Motivatia este cheia care o sa va duca pe drumul cel bun.

Comentariile sunt inchise.