10:44 pm - joi, 25 aprilie 2019

Gandirea pozitiva va influenteaza actiunile din timpul zilei

Energia, vibratiile, gandurile si sentimentele pe care le-ati scos in lume se vor intoarce la dvs. Ati observat vreodata ca atunci cand va treziti intr-o zi de luni si primul gand este: „Doamne … urasc luni”, poti sa identifici totul in neregula cu acea zi. Daca sunteti ca mine, gandurile voastre de luni sunt putin cam asa: „OMG, cafeaua noastra are gust de apa murdara, cu o lingurita de cafea amestecata. Ai crede ca ne putem permite o cafea semi-decenta. Este cel mai mic lucru pe care ei il pot face in schimbul ca-mi vinde sufletul meu 45 de ore pe saptamana.”

 

Intrucat vinerea vine cu o atitudine pozitiva, iar lucrurile care te-ar fi deranjat luni sunt irelevante si nu le acordi nici o atentie, pentru ca deja ai hotarat ca vineri va fi o mare zi. Discursul tau de vineri poate fi in concordanta cu acest lucru: „Cafea! Voi bea sapte cesti, asa ca voi avea destula energie pentru a iesi diseara. Multumesc lui Dumnezeu ca avem aici cafea gratuita, as fi rupt daca ar fi trebuit sa opresc in fiecare dimineata sa imi cumpar din drum.”

 

Gandurile sau intentiile noastre despre modul in care va iesi ziua vor fi, de obicei, subconstiente. Nu este ca si cum ai merge luni sa te gandesti: „Intentionez sa fac aceasta zi grozava si sa nu dau atentie oricarui lucru mic care merge prost”.

Nu. In multe dintre cazuri se crede ca luni sunt zile oribile si este imposibil sa avem o buna zi de luni. Cu adevarat transformarea gandurilor subconstiente nu este ceva ce se poate intampla peste noapte, dar pasii de a ajunge acolo sunt usor si, cel mai important, veti simti beneficiile aproape instantaneu.

Mi-am stabilit niste intentii si de atunci am renuntat la munca mea de 9-17, care mi-a drenat energia. M-am temut sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa repet monotonia zilei, care se ocupa de aceiasi oameni si de aceleasi probleme. M-am simtit ca si cum am platit si nu invatam nimic nou, care este cea mai mare frica a mea in viata. In termen de doua luni de la stabilirea intentiilor mele, am inceput propria mea afacere si sunt mai conectat decat am fost vreodata cu sinele meu autentic. Ma trezesc cu adevarat fericit si cu un sentiment de fericire si hotarare de a face astazi conteaza.

Cand a fost ultima oara cand ati facut ceva pentru fericirea dvs?

Comentariile sunt inchise.