10:44 pm - joi, 25 aprilie 2019

Fiti constienti de viata

Vreti sa creati in mod constient lumea in care traiti? Multi dintre noi manifesta lucruri pe care nu le-am dori. Datorita principiului energiei care merge in fluxul de atentie, oamenii manifesta exact ceea ce ar dori sa evite tot timpul.

De exemplu, va spuneti mereu „Nu vreau sa fiu supraponderal”. Mintile noastre nu inteleg lipsa. Un mesaj mai puternic si mai clar pentru mintile noastre este: „Voi lua decizii sanatoase si hranitoare cu privire la mancarea pe care o folosesc pentru a-mi alimenta trupul”. Aici ne concentram asupra a ceea ce vrem. Ne potrivim vibratiei proprii cu ceea ce dorim. Radiem un sentiment de hrana, sanatate, combustibil si vorbim intr-un mod amabil si placut pentru noi insine, pentru mintile noastre si pentru trupurile noastre. Aceasta schimbare minuscula este un schimbator de joc pentru clienti atunci cand vine vorba de creatia constienta.

In societatea noastra actuala multi dintre noi au pierdut un sentiment de legatura cu divinul nostru, cu dualitatea maiestuoasa a Femininului Divin si a Masculinului Divin care exista in noi toti.  Onorarea dualitatilor divine in fiecare dintre noi ne permite sa fim mai cuprinsi in adevarul despre cine suntem.

Divinul Feminin ne cheama sa onoram ciclurile si sa obtinem puterea din aspectele noastre feminine. Invatand sa lucrati cu intuitia, intelegerea si abilitatea dvs de a apela ceea ce doriti pentru dvs in loc sa faceti actiune. Divinul Feminin ne cheama echilibrul, vindecarea, intinerirea, creativitatea, iubirea, compasiunea, empatia si intelepciunea mistica a preotesei. Folositi-va puterea intr-o maniera care functioneaza pentru dvs.

Comentariile sunt inchise.