5:49 pm - marți, 26 octombrie 2021

Faceti yoga sau antrenati-va

Mutarea corpurilor noastre este una dintre cele mai bune modalitati de a ne imbunatati sistemul imunitar. Atunci cand facem exercitii fizice, limfa (un fluid care contine celule albe din sange, apa, nutrienti si oxigen) circula mai repede prin corpul nostru, ajungand in locurile care au cea mai mare nevoie, mai repede.

Exercitiile fizice regulate pot ajuta, de asemenea, plamanii sa se elibereze de virusurile aeriene si bacteriile asociate cu infectiile tractului respirator.

In zilele noastre, puteti gasi ceea ce pare o suma nelimitata de resurse de yoga si antrenament online, daca doriti sa faceti o clasa din confortul propriei case. Puteti lua, de asemenea, o clasa la un studio sau o sala de gimnastica locala, de obicei sunt ore de grupuri de dimineata, incepand cu ora 6:00.

Amintiti-va, totusi: prea mult exercitii fizice este cu siguranta un lucru si, de fapt, va poate scadea sistemul imunitar din cauza excesului de stres din corp. Este ideal sa-ti misti corpul in fiecare zi, sub forma de plimbari sau yoga, si sa obtii un antrenament mai intens de cateva ori pe saptamana, daca este posibil.

Comentariile sunt inchise.