10:11 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Fa un dus rece

Bine, bine, stiu ca acesta nu este cel mai confortabil mod de a stimula imunitatea, dar stiinta arata ca functioneaza!

Terapia cu apa rece a spus ca va provoca vasele limfatice sa se contracte. Acest lucru va obliga sistemul limfatic sa pompeze rapid lichidele limfatice in intregul corp, deplasand deseurile mult mai repede. Acest lucru aduce, de asemenea, globule albe din zonele corpului care ar putea avea nevoie de ajutor suplimentar.

S-a aratat ca, cu cat faceti acest lucru mai des, cu atat devine mai benefic, astfel incat sa faceti mai mult o practica zilnica este optima.

Voi fi sincer, trebuie sa fac asta zilnic. Dar o data sau de doua ori pe saptamana imi voi face dusul complet rece cam in jur de un minut inainte sa ies. Respir adanc si incerc sa nu ma incordez prea mult si, ulterior, ma simt atat de energizat.

Si pentru mine asta doar merita minutul de disconfort!

A avea un sistem imunitar puternic si echilibrat inseamna mai multa energie si un sentiment general de bunastare. Poate insemna, de asemenea, pielea limpede, stralucitoare si mai mult timp pentru a face lucrurile pe care vrei sa le faci (pentru ca nu esti tot timpul bolnav si obosit!).

Preluarea controlului asupra sanatatii dvs. poate fi unul dintre cele mai imputernicite lucruri pe care le faceti in viata.

Comentariile sunt inchise.