11:26 pm - sâmbătă, 25 iunie 2022

Explorati-va resentimentele si cautati oportunitati

Explorati-va resentimentele
Dupa ce ati decis ca sunteti gata, va trebui sa faceti o scufundare profunda si sa va explorati emotiile. Recunoasteti ca este bine sa fiti raniti si suparati si lasati-va sa simtiti orice apare in proces. Doar validandu-ti sentimentele, poti sa te pregatesti pentru a le da drumul.

Adesea acesta este punctul in care recunoastem ca este propria noastra poveste despre ceea ce s-a intamplat, mai degraba decat situatia in sine, care ne provoaca emotii crude. Uneori ne obisnuim sa spunem povestea modului in care am fost nedreptatiti ca dureaza o viata proprie. Incercati sa va incadrati naratiunea facand-o despre modul in care ati depasit ceea ce vi s-a intamplat si ati invatat sa iertati.

Cauta o oportunitate de a creste
Faceti un pas inapoi si intrebati-va cum puteti afla de la ceea ce s-a intamplat. Trebuie sa fii mai clar in legatura cu limitele tale? Ati putea fi mai in ton cu ceea ce cealalta persoana avea nevoie de la tine? O comunicare mai buna v-ar fi ajutat sa evitati situatia?

Este posibil sa nu avem puterea de a controla modul in care ne trateaza ceilalti, dar putem intotdeauna sa controlam modul in care reactionam la acesta. In loc sa lasati o situatie negativa sa va afecteze continuu viata, imbratisati-o si folositi-o ca oportunitate de a creste

Comentariile sunt inchise.