8:08 pm - sâmbătă, 18 septembrie 2021

Esti ceea ce vrei sa fii

Sunteti viitorul vostru. Multi dintre noi asteptam sa devenim „noi insisi”. Visem la cum va fi cand vom ajunge acolo si cum vom arata, vom actiona si vom simti. Dar de ce asteptam?

Iti dai seama ca esti viitorul pe care-l visai acum un an? Acum cinci ani? Cand ajungeti la „viitorul” pe care il visati astazi, va veti gandi la cum veti arata, la cum va veti simti si veti actiona ca in viitor. Nu veti ajunge niciodata acolo daca continuati sa va ganditi la „viitorul dvs.” ca la altceva decat la persoana pe care o aveti acum.

Cum sa rezolvati: Inchideti ochii si imaginati-va intr-un an de zile de astazi. Cum vei arata? Cum veti actiona atunci cand vor aparea situatii stresante? Ce vei simti cand te uiti in oglinda? Cum te vei imbraca si cum vei avea grija de tine? Veti practica ingrijirea de sine si dragostea de sine? Exista obiceiuri sau rutine pe care le-ati instalat? Incepeti sa actionati prin aceste cai!

Sunteti aceeasi persoana care va face, va simti, va gandi si va spune toate lucrurile pe care vi le-ati imaginat. Nu este nevoie sa asteptati. Nu te vei trezi intr-o zi ca o persoana diferita. Este un proces de zi cu zi, pas cu pas, moment-cu-moment si incepe chiar acum. Incepeti sa intrupati persoana pe care ati visat-o intotdeauna, chiar daca se simte ciudat la inceput. Ati auzit zicala „Esti ceea ce vrei sa fii. Fa pana cand o sa reusesti”. Fa un pas in interiorul acelei fete care a fost prinsa in mintea ta. Scoateti-o din umbre si lasati-o sa straluceasca.

Cand nu sunteti sigur ce sa faceti in continuare, ramaneti la ceea ce stiti si inclinati-va in ceea ce va aduce bucurie. Deci, in momentele cele mai mari de frica si indoiala, opriti stirile, iesiti de pe Facebook si faceti ceva ce stiti ca va aduce zambetul pe fata. Garantez ca veti incepe sa va aduceti aminte ca indiferent cat de intunecata este ziua, va fi bine.

Comentariile sunt inchise.