9:28 pm - duminic─â, 29 noiembrie 2020

Este important sa faci schimbari

In societatea de astazi bazata pe informatie, este prea usor sa te simti informat, coplesit si confuz. Odata cu descoperirea si accesul la informatii noi zilnic, jocul se schimba in mod constant, adesea modificand tot ceea ce credeam ca stim ca este adevarat. Indiferent daca este vorba de cele mai recente tendinte in materie de alimentatie si sanatate, de deschiderea unei noi industrii sau de o criza politica care declanseaza o noua miscare sociala, este greu sa te simti intemeiat atunci cand totul se schimba in mod constant.

Am simtit aceasta schimbare destul de drastic in ultima vreme. Intr-o nota personala, am renuntat recent la slujba mea de zi cu zi pentru a-mi redirectiona cariera. O serie de proiecte secundare si hobby-uri au aprins interese noi si m-au determinat sa descopar ca nu am fost pasionat de calea pe care am trait. Aceasta este o informatie importanta care trebuie stiuta, ca nu am lasat sa stiu exact ce vroiam sa fac.

Nu am fost niciodata un fel de persoana care sa ramana intr-o situatie despre care stiam ca nu este corecta. Imi place sa am un plan dar, de asemenea, iau decizii instinctive, bazate pe intuitie, pentru ca stiu ca simt ce fac pentru un motiv, chiar daca nu mi-am dat seama inca de motiv.

Acest proces este infricosator, confuz, interesant si pare sa aiba raspunsurile pe care le caut, dar trebuie sa ma tarasc prin toata dezordinea inainte ca eu sa pot iesi in siguranta din cealalta parte.

De fiecare data cand primesc un raspuns la o intrebare, ma simt ca si cum alte 10 intrebari apar. Fiecare moment de usurare este urmat de un moment de confuzie. Sunt pe drumul cel bun? Care este urmatorul meu pas? Pot avea incredere in mine? Exista vreun drept sau rau? Ce se va intampla daca incerc asta? Ce se va intampla daca incerc asta? Cum imi voi plati facturile in aceasta luna?
Lucrul cel mai bun pentru fiecare dintre calatoriile noastre este ca ele sunt 100% ale noastre. Nu exista nimic corect si nu exista nimic gresit, doar ceea ce alegem. Dar in ultima vreme am gasit cheia pentru a face calatoria mea de succes, indiferent de stadiul in care ma aflu, se sprijina in ceea ce stiu si ignorand lucrurile pe care nu le fac.
Tineti minte, va fi intotdeauna mult mai mult decat stiti, dar nu subestimati puterea a ceea ce faceti.

Comentariile sunt inchise.