7:43 am - duminică, 25 august 2019

Espressorul manual, inlocuieste cu succes prepararea cafelei la ibric

Pentru multi dintre pasionatii bautori de cafea, era tehnologizarii a venit cum nu se poate mai bine, oferind electrocasnice cu totul si cu totul inovative, astfel incat sa le ofere spre atractie gusturi si optiuni foarte diversificate.

Poate in trecut cafeaua la ibric era singura alternativa sa ne dinamizam dimineata, sa ne citim ziarul, sau dupa caz sa ne incepem ziua, insa in acest moment un espressor pentru preparat cafeaua manual poate fi de departe alegerea numarul unu chiar si pentru cele mai pretentioase si complexe persoane.

Vorbim aici desigur despre prepararea unor multitudini de bauturi ce au la baza cafeaua si aici desigur nu putem exclude cele care implica crema, cateva modele de bautura cunoscute fiind de departe capuccino, moccacino, caffe latte sau latte machiato.

Stiai ca exista nu unul, ci mai multe tipuri de espressor manual, care propun variante diferite de preparare a cafelei?

Cele mai multe, desigur, propun spre inaintare un sistem ce are la baza o rasnita incorporata, insa modelele profesionale actuale accentueaza foarte mult si principiul folosirii diferitelor capsule pe baza de hartie, care au in interior cafea macinata.

Cand vorbim de achizitia unui astfel de electrocasnic foarte cautat in bucatariile moderne ale secolului in care traim, fara doar si poate anumite specificatii tehnice vor face diferenta cu desavarsire.

In primul rand, desigur, ne raportam la presiune, care este direct proportionala cu extragerea unei arome autentice a cafelei.

In cazul dispozitivelor manuale, aceasta se obtine prin controlul unei manete, iar valorile trebuie sa fie cuprinse intre 9 si 9,5 bari pentru a avea bauturile pe care le dorim.

O alta caracteristica importanta se refera desigur la capacitatea rezervorului, iar aici lucrurile pot sta ceva mai dificil.

Daca sunteti un bautor de cafea ocazional, atunci un espreesor manual cu un rezervor care are o capacitate de 1 litru ar fi suficient, insa daca sunteti un bautor iscusit, atat dumneavoastra cat si membrii familiei, un rezervor de 2 litri ar fi prioritar, lucru care ar conduce si la niste costuri ceva mai ridicate.

In continuare,  conteaza foarte mult si sistemul de auto-intretinere a unui asemenea dispozitiv, iar aici includem desigur sistemul anti-calcar, care ajuta la curatarea sistemelor interioare, fara sa fie nevoie de o intrebuintare umana specifica.

Consulta acum mediul online si foloseste comparatoarele de preturi pentru a intra in posesia celui mai bun espressor manual si pentru a face economie de bani in vederea achizitionarii unui electrocasnic cu adevarat util pentru bucatariile moderne!

Comentariile sunt inchise.